Calatorii

Wizz Air a inaugurat primul zbor de la Bacău la Londra Luton. Tarifele pornesc de la 69 de lei

Publicat: 20 oct. 2020
avion wizz air care decoleaza
Compania aeriana Wizz Air a inaugurat astăzi primul zbor de la Bacău la Londra Luton

Compania aeriana Wizz Air a inaugurat astăzi primul zbor de la Bacău la Londra Luton. Astfel, prin acest zbor, operatorul Wizz Air intra cu primul zbor și pe Aeroportul Bacău. Pentru început vor fi 4 zboruri săptămânale și vor crește până la zboruri zilnice. Prețul biletelor pornește de la 69 de lei.

Primul zbor de la Bacău la Londra Luton, operat de Wizz Air

Wizz Air a operat astăzi primul zbor de la Bacău la Londra Luton. Acesta este primul zbor Wizz Air de pe Aeroportul Bacău, al 11-lea pe care compania aeriană l-a inclus în rețeaua sa din România. Londra Luton este prima destinație mult așteptată pentru locuitorii din Bacău și împrejurimi, deoarece pe 29 octombrie Wizz Air își va deschide a 7-a bază în România și va opera 13 rute în total către Italia, Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania și Cipru.

Datorită noului serviciu Wizz Air, pasagerii din Bacău au acum o alternativă convenabilă de călătorie în cel mai vizitat oraș și inima afacerilor din Europa, la tarife reduse și atractive. Mai mult decât atât, oficialii de la Wizz Air dau garanții pasagerilor că riscurile infectării cu noul coronavirus la bordul avioanelor este unul redus.

„Suntem bucuroși să începem ruta de la Bacău la Londra Luton. Acest nou serviciu marchează cu adevărat democratizarea zborului în Bacău, deoarece pasagerii vor putea accesa tarife accesibile și călătorii sigure și confortabile. Ne-am dedicat păstrării celor mai înalte standarde ale protocoalelor noastre de igienizare pentru pasageri și echipaj la bord, astfel încât călătoria cu Wizz Air rămâne o experiență rapidă și plăcută. Echipajul nostru prietenos și bine pregăti așteaptă cu nerăbdare să întâmpine fiecare pasager WIZZ la bordul aeronavelor noastre tinere și moderne”, spune Paulina Gosk, Corporate Communications Manager la Wizz Air.

Ce reguli trebuie să respecte pasagerii care zboară la Londra Luton

În ceea ce priveşte regulile impuse, pentru o călătorie sigură şi confortabilă la Londra Luton cu Wizz Air, compania a introdus o serie de măsuri de igienă îmbunătăţite, pentru a asigura sănătatea şi siguranţa pasagerilor şi a echipajului său. Că parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât şi pasagerii sunt obligaţi să poarte măşti, echipajul de cabina având şi mănuşi.

În plus, aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluţie antivirală şi, că urmare a programului de curăţare zilnic strict al Wizz, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeaşi soluţie antivirală. Pentru toate achiziţiile de la bord se recomandă plata contactless.

În acelaşi timp, pasagerii sunt rugaţi să urmeze măsurile de distanţare fizică introduse de autorităţile locale de sănătate şi sunt încurajaţi să efectueze toate achiziţiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, Wizz Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

Wizz Air, una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, operează o flotă de 124 de aeronave Airbus A320 şi A321. Compania a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, iar în 2020 – „Compania aeriană a anului” de către Air Transport Awards.

Adauga un comentariu