National

Wizz Air anunță reducere de 30% pentru bilete către orice destinație

Publicat: 24 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Wizz Air anunță reducere de 30 pentru bilete către orice destinație
Wizz Air anunță reducere de 30% pentru bilete către orice destinație

Wizz Air anunță reducere de 30% . Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai verde linie aeriană din Europa a anunțat astăzi, 24 iunie 2020, un discount de 30% pentru toate zborurile, indiferent de destinație.

Wizz Air anunță reducere de 30%

Promoția anunţată de compania aeriană low-cost este valabilă pentru toți clienții, până la 23:59 ora Europei Centrale, pentru toate rutele, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot efectua pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil WIZZ.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea WIZZ Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

Măsurile de igienizare adoptate de Wizz Air

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienizare crescute pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul cabinei, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști de protecție, echipajul de cabină fiind, de asemenea, obligat să poarte mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală iar, conform programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele companiei sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

„Șervețele dezinfectante sunt înmânate fiecărui pasager la intrarea în aeronavă, revistele au fost scoase din aeronavă, iar în ce privește cumpărăturile de la bord, încurajăm pasagerii să efectueze plată prin mijloace fără contact. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile înainte de zbor online (de exemplu: bagaje, prioritate la îmbarcare etc.), pentru a reduce la minimum orice posibil contact fizic în aeroport.”, a mai adăugat compania.

Șase noi curse ce vor opera pe Aeroportul Internațional Iași

Cătălin Bulgariu, directorul Aeroportului Internațional Iași a declarat marți, 23 iunie 2020, faptul că de pe aerogara ieșeană se vor opera șase noi curse. Astfel, începând de astăzi (marți – n.r.) se va zbura către Italia și Franța. Pe lângă cursele care deja operau pe aeroport, Billund, Dortmund, Larnaca și Tel Aviv, se mai adaugă Paris, Roma, Bologna, Bergamo, Catalia și Treviso.

„Măsurile de relaxarea instituite începând de astăzi au adus şase noi curse pe Aeroportul din Iaşi. Începând de astăzi, se va zbura către Italia şi către Franţa, la Paris, Roma, Bergamo, Bologna, Catania şi Treviso. Aceste şase noi curse se adăugă la cele care deja operau pe Aeroportul din Iaşi, şi anume Billund, Dortmund, Larnaca şi Tel Aviv, şi bineînţeles către Bucureşti. În acest fel, gamă de produse pe care le oferea aeroportul Iaşi cetăţenilor din Iaşi şi din zona Moldovei se lărgeşte. Sperăm că măsurile de relaxare să continue pentru a redeschide toate cursele internaţionale de pe Aeroportul din Iaşi. Astăzi, 23 iunie 2020, vor fi zboruri către Bergamo şi Treviso, urmând ca mâine, 24 iunie 2020, să avem Paris şi Bologna, poimâine, 25 iunie 2020, către Roma, iar vineri, 26 iunie 2020, Catania.”, a precizat Cătălin Bulgariu, director al Aeroportului Internațional Iași.

„Vă informăm că, în conformitate cu Hotărârea nr. 31/ 22.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, au fost reluate cursele aeriene către și dinspre Italia și Franța.

Astfel, în prezent, de pe Aeroportul Iași, sunt operate zboruri către următoarele destinații:

✈️Billund (Danemarca) – WIZZ AIR;
✈️Dortmund (Germania) – WIZZ AIR;
✈️Larnaca (Cipru) – WIZZ AIR;
✈️Tel Aviv (Israel) – WIZZ AIR;
✈️Paris (Franța) – WIZZ AIR;
✈️Bergamo (Italia)- WIZZ AIR;
✈️Treviso (Italia)- WIZZ AIR;
✈️Bologna (Italia)- WIZZ AIR;
✈️Catania (Italia)- WIZZ AIR;
✈️Roma (Italia)- WIZZ AIR;
✈️București (România) – TAROM;

Vă așteptăm la #aeroportuliasi!”, potrivit Aeroportului Iași.

Adauga un comentariu