Actualitate

Xonia rupe tăcerea după scandalul în care a fost implicată. Ce planuri de viitor are artista

Publicat: 28 iul. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Xonia rupe tăcerea după scandalul în care a fost implicată. Ce planuri de viitor are artista
Xonia se declară împăcată cu ea însăși, chiar dacă are câteva regrete în viață

Xonia rupe tăcerea și face declarații fără perdea după scandalul în care a fost implicată când a fost prinsă băută la volan. Artista, care consumase și substanțe interzise, nici nu avea dreptul de a conduce în România. Oricum, Xonia nu pare prea afectată și privește cu încredere către viitor.

Xonia a dat cărțile pe față și a povestit totul despre viața ei, la o lună după ce a fost trasă pe dreapta de poliție. Acum, celebra artistă a vorbit despre regretele trecutului, dar și despre planuri de viitor. În special, aceasta a adus în discuție și momentul în care va deveni mireasă. Nu în ultimul rând, ea a spus și ce nu ar putea vreodată să îi ierte bărbatului care îi va fi alături.

Xonia rupe tăcerea după scandalul în care a fost implicată

La mai bine de o lună de la momentul în care a fost prinsă beată și drogată la volan, dar și fără dreptul de a conduce în România, Xonia se declară împăcată cu ea însăși, deși a mărturisit că are câteva regrete în viață. Cu toate acestea, artista spune că în aceste momente este cea mai bună versiune a sa.

„Trebuie să recunosc faptul că am câteva regrete. Dar în același timp, înțeleg că dacă viața mea nu ar fi decurs așa, eu nu aș mai fi fost persoana care sunt în ziua de azi. Iar eu pot spune că sunt în momentul de față cea mai buna versiune a mea.

Toate lucrurile prin care am trecut și pe care le-am trăit m-au modelat în ceea ce sunt astăzi, iar lucrul acesta este important pentru mine. Probabil dacă nu aș fi avut unele dintre experiențele prin care am trecut, nu aș mai fi fost la fel în acest moment”, a declarat Xonia.

Ce spune Xonia despre planurile de viitor

Mai mult, Xonia are planuri mari de viitor și visează să își întâlnească sufletul pereche, dar și să devină mireasă. Astfel, ea consideră că toate eșecurile de până acum sunt de fapt lecții de viață, care au ajutat-o să evolueze.

„Îmi doresc o familie. Chiar îmi doresc să întâlnesc un bărbat potrivit pentru mine. Să îl iubesc și să mă iubească. Vreau să ne facem o casă a noastră, să ne întemeiem o familie. Cred că acesta este visul oricărei femei (…) M-aș vedea mireasă. Însă, în ceea ce privește rochia, nu mă pot pronunța acum”, a mai spus artista.

Totodată, Xonia a precizat și ce nu ar putea să îi ierte vreodată partenerului ei, și anume violența și abuzul fizic. De asemenea, ea crede că acesta este un lucru peste care nu ar trebui să treacă nicio femeie.

Adauga un comentariu