Magazin

Zece ani de la moartea Fanicai Salam! Iata cum arata mormantul fostei sotii a lui Florin Salam – FOTO

Publicat: 10 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zece ani de la moartea Fanicai Salam Iata cum arata mormantul fostei sotii a lui Florin Salam - FOTO
1

Florin Salam trece prin momente extrem de grele. Familia lui va comemora, vineri, 10 ani de cand iubita lor sotie si mama a trecut in nefiinta. Fanica a fost singura sotie pe care artistul a avut-o pana acum. Ea este mama celor doi copii a-i lui Florin Salam, Dani si Betty. Florin Salam a suferit enorm dupa pierderea sotiei pe care a iubit-o extrem de mult. Aceasta a murit acum 10 ani, cand avea 27 de ani, iar vestea a venit ca un soc pentru cei doi copiii si pentru Florin Salam. Cauza decesului a fost o ciroza hepatica

Apropiatii au observat ce sexy a fost nepoata lui Florin Salam la botezul fiului lui Betty

Cimitirul regretabilei foste sotii a lui Florin Salam se afla in cimitirul Berceni 2, iar acesta este unul dintre cele mai luxoase si ingrijite morminte din intreg cimitirul. Fanica are un monument din marmura alba inconjurata de o constructie din termopan. Fratele Fanicai, Florin a vizitat, zilele trecute, mormantul surorii sale. De observat este faptul ca, in interiorul termpomanelor se afla flori care sunt udate zilnic, lumanari care ar neincetat. 

Sotia lui Florin Salam s-a stins din viata in 2009, aprilie 12. Aceasta a decedat la spitalul Floreasca din Capitala, avand o ciroza hepatica, iar cu cateva zile inainte sa moara fusese operata pentru un blocaj renal. Interventia s-a incheiat cu bine, dar medicii ramasese rezervati in ceea ce priveste recuperarea acesteia. Pe numele ei real, Stefania Stoian, ar fi avut nevoie urgenta de un transplant, dar acesta nu s-a putut realiza. 

 

Adauga un comentariu