National

Zeci de mii de euro cheltuiţi de Primăria Voluntari pentru a cumpăra coliere anti-COVID! Ar crea o barieră de 1.3 metri

Publicat: 19 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zeci de mii de euro cheltuiţi de Primăria Voluntari pentru a cumpăra coliere anti-COVID Ar crea o barieră de 1.3 metri
Medalionul PURE O2 Pack-SOLID este purtat pentru a preveni infectarea cu COVID-19

În România ultimelor săptămâni cazurile de COVID-19 au crescut simţitor, iar situaţia de la Terapiile Intensive din țară este una gravă. Totuşi, asta nu i-a împiedicat pe oficialii de la Primăria Voluntari să cumpere coliere care te protejează de COVID-19. Acestea ar crea o barieră de 1.3 metri în jurul persoanei care îl poartă.

Amuletele sunt destinate celor care lucrează la transportul public în comun dar şi celor de la salubrizare. În total, primăria a cheltuit aproximativ 30.000 de euro pe aceste coliere.

Zeci de mii de euro cheltuiţi pentru cumpărarea de amulete care să te apere de COVID-19

Produsul se numeşte generic Medalion PURE O2 – Solid Pack şi nu este omologat la nivel de Uniune Europeană. Pe pagina produsului, cei interesaţi pot comanda medalionul la prețul de aproximativ 149 de lei. La descrierea acestuia se specifică eficiența de care dă dovată şi de faptul că te poate apăra de COVID-19 pe o rază de aproximativ 1.3 metri:

Un produs inovator, bazat pe o tehnologie de ultimă generaţie, destinat prevenirii, la nivel individual, a infecţiei cu viruşi, bacterii şi fungi. Medalionul PURE O2 Pack-Solid oferă utilizatorului un scut anti-patogen pe o rază de 1,3-1,6 metri, pentru 30-40 zile de la momentul desigilării. Protecţia se realizează prin saturarea spaţiului din jurul medalionului cu oxigen activ, ce are efect de neutralizare a bacteriilor, virusurilor, fungilor, sporilor etc.

Asigura protecţie inclusiv împotriva COVID-19

Tehnologie revoluționară din Coreea de Sud pentru protecție individuală. PURE O2 Pack-SOLID este o metodă inovatoare, comodă și accesibilă de a respira aer curat, fără microorganisme dăunătoare.

Medalionul PURE O2 Pack-SOLID ajută la igienizarea aerului pe o rază de 1,3 – 1,6 metri în jurul purtătorului, care împiedică microorganismele patogene să ne contamineze. Protecția se creează prin saturarea spațiului din jurul medalionului cu oxigen activ, pentru o perioadă de 30-40 de zile de la momentul desigilării. se arată pe pagina produsului.

Ce spun angajaţii din Primăria Voluntari despre amuleta împotriva COVID-19

În schimb, angajaţii nu prea sunt de acord cu astfel de amulete care te apără împotriva COVID-19. Serviciul Transport Voluntari, companie publică unde lucrează peste 330 de angajați, a cumpărat în septembrie 930 de medalioane în valoare de aproape 135.000 de lei. Totuși, într-un dialog cu reporterii digi24, mai mulţi lucrători care îl poartă s-au arătat mulţumiţi de calitatea produsului spunând că simt că îi protejează:

Și 60 de angajați de la compania publică de ecologizare ar trebui să primească așa-zisele dispozitive salvatoare. În rândul angajaților celor două companii, părerile sunt însă împărțite.

Șofer: „N-am primit și nici nu îmi trebuie”.

Reporter Digi24: De ce?

Șofer: „Nu-mi trebuie, am imunitate din naștere”.

Angajat salubritate: „Nu cred, nu, nu cred în așa ceva. Am făcut vaccinul ăsta, e singurul care mă poate proteja. Le-am făcut pe amândouă. Atât”.

Reporter Digi24, către un șofer: Ați primi medalionul anti-COVID? Cel care vă protejează de COVID?

Șofer: „Da, da!”

Reporter Digi24: Și, vă protejează?

Șofer: „Da”.

Reporter Digi24: Cum merge?

Șofer: „Simt că e ok, mă simt foarte bine”.

România campioană la nevaccinare şi la rata de infectare

În schimb, România înregistrează record după record. Țara trece prin mai multe performante negative. Vorbim despre faptul că avem una dintre cele mai mici rate de vaccinare şi cele mai mari rate de infectare. De exemplu suntem pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul de decese la milionul de locuitori. Locurile de la Terapie Intensivă sunt ocupate în proporţie de 100% şi nu se întrevede vreo ameliorare a situaţiei.

Pe de altă parte, un medic roman stabilit în Suedia a declarat faptul că România a ajuns obiect de studiu pentru specialiştii internaţionali care nu înţeleg cum este posibil ca o tară din Uniunea Europeană să aibă o rată atât de mică de vaccinare.

 

 

Adauga un comentariu