Economic Local

Zeci de șoferi, amendați zilnic în Iași din cauza lipsei locurilor de parcare. Se ridică mașinile în centru

Publicat: 15 nov. 2019

Numeroase sancțiuni sunt aplicate zilnic în zona centrală a Iașului, de polițiștii locali, în cazul șoferilor care parchează neregulamentar. Angajații din cadrul Serviciului Siguranța Circulației au desfășurat în urmă cu două zile activități de fluidizare a traficului rutier și pietonal, ocazie cu care au legitimat 65 de persoane. Astfel, aceștia au aplicat 58 de sancțiuni contravenționale, cu o valoare de 8.410 de lei.
Dintre acestea, 12 sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor care au parcat nepermis pe locurile destinate persoanelor cu handicap. Totodată, și în locurile destinate exclusiv mașinilor electrice au fost probleme.

Se ridică iar autoturismele în zona centrală

De asemenea, alte 36 de sancțiuni contravenționale și 68 puncte penalizare au fost aplicate pentru nereguli privind circulația pe drumurile publice. „De asemenea, s-a dispus măsura ridicării autoturismelor, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului 195 din 2002, în 7 cazuri”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iașiloading...

Adauga un comentariu