Prima pagină » Local » Zeci de „aplaudaci” pentru covrigarul Marcel Ciolacu, aduși cu forța de PSD pe șantierul Spitalului Regional de Urgență – FOTO, VIDEO

Zeci de „aplaudaci” pentru covrigarul Marcel Ciolacu, aduși cu forța de PSD pe șantierul Spitalului Regional de Urgență – FOTO, VIDEO

17 mai 2024, 09:53, 3 ,
BZI.ro, în Local

Astăzi, 17 mai 2024, covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, însoțit de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, vicepreședintele PSD, Mihai Tudose, senatorul Paul Stănescu și mulți alții au ajuns la Iași pentru a vizita șantierul Spitalului Regional de Urgență Iași.

Fiind o vizită de campanie electorală, Partidul Social Democrat a adus cu forța zeci de „aplaudaci” cu autobuzele. Aceștia purtau tricouri cu mesajul „Construim Spitalul Regional de Urgență la Iași” și au fost instruiți să îl felicite, aplaude și să-l ridice în slăvi pe cel ce a vândut România.

Covrigarul de Buzău a fost nevoit să dea mâna cu fiecare tânăr când a ajuns, deși cu câteva săptămâni înainte i-a jignit pe toți moldovenii.

Pe lângă tineri mai erau și pensionarii pe care i-a mințit în fiecare campanie electorală că le mărește pensiile. Ciolacu a rostit aceeași „poezie„ pe care o repetă sistematic oriunde merge.

Important de menționat este că tinerii erau coordonați de Marian Dalban, consilier local și președinte municipal TSD, Bogdan Crucianu, consilier local și președinte județean TSD.

Citește și: Covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, s-a făcut de râs în fața oamenilor de afaceri din Iași – FOTO, VIDEO

Citește și: Covrigarule, ai ajuns la Iaşi, nu la Buzău! Marcel Ciolacu, luat peste picior la aeroportul din Iaşi de moldovenii „ruşinea ţării”

Comentarii
  • Ca pe vremea raposatului…diferenta mare este ca atunci chiar se facea ceva, nu doar poze si propaganda ieftina pentru spalat creierul votantilor ca acum….Cum de nu s-a taiat si o pamblica, cum de nu a venit si vreun popa sa ii sfinteasca in colbul de acolo?? Grotesc totul

  • Zeci de actori figuranți prosti grămadă care pentru o porție de mici și 50 de lei ar vindeo și pe mă-sa !, nici unul dintre ei nu realizează cît rău fac României și viitorului lor aplaudând infractorii și trădătorii țării

  • Ce fețe de colaci au…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *