Prima pagină » Local » Covrigarul de Buzău a ajuns la mâna moldovenilor. Inepțiile bâlbâite de Ciolacu pe șantierul SRU Iași: “Cel mai neinspirat moment din toată cariera mea politică” – FOTO, VIDEO

Covrigarul de Buzău a ajuns la mâna moldovenilor. Inepțiile bâlbâite de Ciolacu pe șantierul SRU Iași: “Cel mai neinspirat moment din toată cariera mea politică” – FOTO, VIDEO

17 mai 2024, 09:11, 27 ,
BZI.ro, în Local

Vineri, 17 mai 2024, au ajuns la Iași covrigarul de Buzău, Marcel Ciolacu, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, Paul Stănescu, Adrian George Popa, președinte ANDIS și mulți alții. Aceștia vizitează șantierul Spitalului Regional de Urgență Iași pentru a cerși voturile moldovenilor în campanie electorală. Printre oficialitățile locale se află Vasile Cîtea, Bogdan Balanișcu, Bogdan Cojocaru, Vasile Toma, Silviu Macovei.

Managerul de proiect, Cristina Gafton, le-a prezentat stadiul lucrărilor politicienilor, însă covrigarul Marcel Ciolacu se uita la macheta Spitalului Regional de Urgență ca o „curcă în lemne”. Se observă clar că pseudo-premierul României nu avea habar despre ceea ce se vorbește, ci a venit doar pentru imagine electorală.

Citește și: Zeci de „aplaudaci” pentru covrigarul Marcel Ciolacu, aduși cu forța de PSD pe șantierul Spitalului Regional de Urgență – FOTO, VIDEO

După ce a jignit toți moldovenii din România, Marcel Ciolacu s-a simțit cu musca pe căciulă și cu jumătate de gura a susținut că gluma cu Moldova a fost una complet neinspirată.

„Cred că principalele întrebări vor fi referitoare la neinspirata mea glumă. În sfârșit s-au pornit cele trei spitale regionale. A fost o muncă de echipă și am reușit să deblocăm cele mai importante investiții din domeniul sănătății. În acest moment sunt în dezvoltare numai în județul Iaşi 8,3 miliarde de lei în investiții. Cred că dacă aceste investiții se făceau mai devreme, astăzi nu am fi vorbit de un exod atât de mare din Moldova în străinătate. Știți că eu am mai vândut și Ardealul și cred că a fost unul dintre momentele cele mai dificile din viața mea ca om politic. Nu are rost să intru în detaliile glumelor pe care le facem cu toții. Nu cred că dumneavoastră nu ați zis vreodată bancuri cu ardeleni sau olteni, asta face parte din spiritul românesc. Regret cu adevărat că nu ar fi trebuit să fac acest lucru din funcția de prim-ministru și a fost interpretat, dar diferența între ceea ce face efectiv și o glumă nepotrivită e una foarte mare”, a transmis Marcel Ciolacu.

Fiind o vizită ca pe timpul lui Nicolae Ceaușescu, Partidul Social Democrat a adus cu forța zeci de „aplaudaci” cu autobuzele. Aceștia purtau tricouri cu mesajul „Construim Spitalul Regional de Urgență la Iași” și au fost instruiți să îl felicite, aplaude și să-l ridice în slăvi pe cel ce a vândut România, covrigarul Marcel Ciolacu.

Citește și: Marcel Ciolacu, luat peste picior la aeroportul din Iaşi de moldovenii „ruşinea ţării”

Comentarii
  • Au venit pe autostrada?

  • rafila si ciolacu 2 escroci mitomani tradatori si criminali !

  • „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți.” e cu dus si cu intors aceasta afirmatie. media a preluat aceasta fraza a premierului ca si cum ar fi o jignire la romanii din regiunea Moldovei si toata ziua a dat-o la tv si au dezbatut aceasta afirmatie in talk-showurile de tv. poate sa sa se inteleaga prin cuvintele: ” vă rog frumos să nu mă jigniți.” sa se refere la faptul ca stie unde se afla Buzaul pe harta si ca nu apartine de regiunea Moldovei. toata lumea a luato de bune ca ar fi jignit moldovenii. problema este ca romanu in ziua de azi e foarte aprig, sensibil si afurisit numai stie de gluma, de pamflet. doar nu erau prost pe bune sa jigneasca in fata moldovenii avand in vedere ca de 34 ani Moldova a fost principala tzatza de muls voturi PSD-iste. mai PSD-ista ca Moldova si Oltenia nuami vezi pe suprafata Pamantului, de parca nu mai exista alte partide in tara asta dom’le decat PSD!

  • Sa-ti iau neamu-n plua chiolachule tighan de Buzau,ne kakam pe tine si pe neamu’ tau de ciungi ciolac= ciung, ciunt, paralizat, schilod. conform dex

  • Praf în ochii lumii, cu spitalul regional, ei a amânat licitația lucrării pana pe 7 iunie, după data 9 iunie, pa și la revedere!

  • Daca au venit cu un elicopter cu alb/albastru, a trecut deasupra cartierului meu, deasupra scolii, extrem de jos ca altitudine, binisor sub 100 metri, pe la ora 10.40.

  • Să nu aveți încredere în acest vânzător de covrigi care a considerat că moldovenii sunt o rușine pentru țară și se simte jignit dacă i se zice moldovean. Pentru acest lucru nu vom vota în veci Ciolacu și PSD.

  • Balanișcu și Cojocaru, ce ați făcut voi ca să spălați rușinea moldovenilor scuipați de Ciolacu? Întreb pentru niște prieteni cu drept de vot.

  • Interesant ar fi de văzut opinia membrilor, se dezic sau aproba declarația șefului ierarhic?
    Este o aprobare tacita?

  • Deci Titi înfratorii i din Romania după ce ii prinde poliția la furat sau dacă fac ultraj sa spună că au glumit așa cum a caut Ciolacu !!!

  • nesimtirea bisnitarului covrigar are si mare tupeu de fatarnic si viclean hurnagutan

  • Guvernul antiromânesc al României condus de fiul de securist, shobolan paduchios Ciolacu a semnat un acord de cedare a grâului către Israel.

    Ministrul Agriculturii, Avi Dichter, a semnat duminică la Bucureşti un memorandum de înţelegere cu privire la furnizarea de grâu în situaţii de urgenţă, informează agenţia de presă TPS, citată de Agerpres.
    Potrivit sursei citate, în schimbul grâului, Israelul va furniza României tehnologie şi expertiză agricolă.
    Așadar, vom ceda grâul și vom primi la schimb ceva panouri solare și foarte multă vrăjeală.
    „În perioada actuală de incertitudine globală şi conflicte geopolitice severe în regiunea noastră, acest acord, care este rezultatul unor interese comune, va pune la dispoziţia Israelului un canal suplimentar de import, în special în situaţiile de urgenţă”, a declarat Avi Dichter.
    Cu prilejul vizitei sale la Bucureşti, ministrul israelian al Agriculturii, Avi Dichter s-a întâlnit cu omologul român, Florin Barbu, precum şi cu liderul comunităţii evreieşti, Silviu Vexler, şi cu liderii Camerei de Comerţ şi Industrie România Israel.

    Sobolanii Paduchiosi Tradatori Ciuca si Ciolacul la ei acasa https://vk.com/video629036819_456240599

    Ciolanacu la Putna : – Maria Ta, ce sa fac sa ma ierte moldovenii ca i-am jignit ?
    Vocea lui Stefan : – Liceul !

    Si la Iasi pleca Ciolanacul sperand sa obtina Bacul !

  • Nesimțitul, cum are tupeul să vină în Moldova, crede că ieșenii sunt proști? Nu vei vedea voturile noastre în veci animalule!!!!

  • Mioara, iesenii s-au dovedit a fi IDIOTI !

    Inteligentii si Lucizii ca tine sunt in minoritate absoluta !

    Pun pariu ca IDIOTII din toata Romania isi vor vota ca si pana acum CALAII !

    In Galata s-a construit un cartier intreg pentru jidanii care vor invada Iasul.
    Sunt mai multe blocuri construite pentru jidani, peste tot in Iasi.

    In toata Romania s-au construit peste 3 milioane de apartamente pentru jidanii paduchiosi care asteapta ca romanii sa moara in diverse razboaie pentru altii si ei sa ocupe colonia Romania, dar Sfanta Fecioara nu va accepta asa ceva !
    Sfanta Fecioara nu va ingadui ca Gradina ei sa fie spurcata de shobolanii paduchiosi teroristi nazisti satanisti si criminali !

    Multi paduchi nu vor face shobolanii in Romania !

    Marea DERATOIZARE va incepe in scurt timp !

  • mult 💩adunat

    Bâtea permanent în poziția milogului pe lângă plăvanul de Mucose. Cei 2 cvasi necunoscuți candiNdați la primărie și cj au etalat mișcări necontrolate de pierzători prin definiție. Ciordacu & gașca de nepricepuți au mimat o prezență de etapă în zona unde n-au nici cel mai mic respect.
    Salutăm prezența tutLoL cu o călduroasă 🖕 prin găurile de la 🥨.

  • Băi băiatule, cât de penibili pot fi !!!!!! Stau ca bovinele în mijlocul câmpului și zic că vizitează marele șantier care în realitate nu există. La păscut cu voi trântorilor!!!!!

  • Ar fi trebuit să tăiați panglica noului spital acum, vedeți vreo clădire în zonă? putori politice ce sunteți!!!!!!!

  • Pe cine minți Ciolacule ? Spitale sunt , dar clohăie de corupți și nepregătiți începând de pe ambulanțe , personal medical până la ultimul nivel care privesc numai la mâna plină de bani (plic!) și sfârșind cu femeia de servici și aceea intrată pe șpagă și care își rotunjește leafa din ciubucurile pretinse de la bolnavi și însoțitori . Asta o spun toți cei care într-un fel sau altul au trecut prin mâna lor …! Se promite spital și pentru că vor zice un preț care de fapt este un altul…! Treabă psd-pnl etc…cel puțin la Neamț este tradiție cu a vedea roș și galben înaintea ochilor . Îi tot votează ca să aibe motiv să se plângă…dă ! ce să-i faci dacă obișnuința e în adn..?!

  • Mai bine se apucau de A8.

  • E un om fff intelept a facut mult bine tuturor romanilor…

  • :)))))))) au facut poza de prezentare pe un camp :))) tipic romanesc

  • Țăranii se simt cel mai bine în țarină, să simtă colbul și putoarea.

  • Pentru caricel pompa

    Măricele măricele,ce sclav supus poți fi!!
    Te guduri pe lângă colacu mai rău ca un câine.
    N-ai gram de demnitate….
    Nu ai personalitate….
    Ești un nimic,asta ești.

  • Traiasca comunistii criminali PCR

    Iar va vaicariti pe net . Cat a stat animalul ciolacul in Iasi ati iesit vreunul vreun grup sa protestati, sa- l huiduiti? Nu , va este frica sa ne unim, pe toate strazile a fost liniste cat a stat golanul in Iasi.Ca pe vremea lui Ceausescu i s-au adus onoruri analfabetului ,tineretul UTC , membrii PCR l- au intampinat cu reverente si voi toti cu pupaturi profunde in kr. De asta isi bat joc toti kktii politicieni de noi pentru ca nu stiu de frica noastra ,dar noi…. stim foarte tare de frica lor. Rusine ,nu avem un pic de demnitate

  • Domnule Ciolocau, chiar nu aveti nimic ce este necesar pentru functia pe care o detineti. Educatie, cultura si nici bun simt! Va rugam sa va cautati alt loc de munca, decat cel de a fi prim ministrul Romaniei! Ne faceti de rusine! Va multumim anticipat penytru intelegere!

  • Domnule Ciolocau, chiar nu aveti nimic ce este necesar pentru functia pe care o detineti. Educatie, cultura si nici bun simt! Va rugam sa va cautati alt loc de munca, decat cel de a fi prim ministrul Romaniei! Ne faceti de rusine! Va multumim anticipat penytru intelegere!

  • In Colonia Romanica numai SRI convoaca la proteste, si daca SRI a fost incalecat de Mossad, cine sa protesteze impotriva jidanului paduchios Ciolacu ?

    Si cred ca adevaratul protest este cel de la vot !

    Absenteismul nu este o solutie pentru ca legea electorala jidaneasca este facuta sa fie ales un criminal si cu un vot, daca ceilalti lipsesc.

    Cea mai buna solutie este o PREZENTA MASIVA SI UN VOT NEGATIV TUTUROR PARTIDELOR
    ca sa se vada dispretul si scarba poporului roman fata de clasa politica CRIMINALA, TRADATOARE, PENALA si JEFUITOARE !

    Dar asa ceva se poate intampla cand un popor este unit, demn si cu coloana vertebrala.
    Poporul roman a dovedit in acesti ani de razboi biologic ca este NEVRETEBRAT, IDIOT, PUPINCURIST si LINGAU !!!

    La asa popor asa conducatori !!!!

    Prostului trebuie sa-i faci bine cu sila, si asta se va intampla !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *