Eveniment-Social

„Zilele Porților Deschise”, on-line! Astăzi demarează un experiment virtual al vieții de student la Politehnica ieșeană în cadrul „OpenDays@TUIASI”

Publicat: 23 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Zilele Porților Deschise on-line Astăzi demarează un experiment virtual al vieții de student la Politehnica ieșeană în cadrul OpenDaysTUIASI
Zilele Porților Deschise la TUIAȘI, on-line, implică un experiment virtual al vieții de student la Politehnica ieșeană în cadrul "OpenDays@TUIASI" între 23 noiembrie și 16 decembrie 2020

Începând de astăzi, 23 noiembrie 2020, și până pe 16 decembrie demarează un experiment virtual al vieții de student la Politehnica ieșeană în cadrul „OpenDays@TUIASI”. Evenimentul îi provoacă pe tineri să descopere Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași și fascinanta lume a ingineriei și arhitecturii la „OpenDays@TUIASI”, o reinterpretare virtuală a „Zilelor Porților Deschise”. Sunt programate prelegeri interactive și dezbateri susținute de profesori, Centrul de Consiliere TUIAȘI, studenți, Societatea Antreprenorială Studențească și profesioniști din domeniile: Relații internaționale și cercetare, dezvoltare și inovare

Eveniment ce îi provoacă pe tineri să descopere Universitatea Tehnică (TUIAȘI) „Gheorghe Asachi” din Iași și fascinanta lume a ingineriei și arhitecturii la „OpenDays@TUIASI”. Este o reinterpretare virtuală a „Zilelor Porților Deschise”. Sunt programate prelegeri interactive și dezbateri susținute de profesori, Centrul de Consiliere TUIAȘI, studenți, Societatea Antreprenorială Studențească și profesioniști din domeniile: Relații internaționale și cercetare, dezvoltare și inovare. Activitățile încep astăzi, 23 noiembrie, și vor avea loc până pe 16 decembrie 2020.

Afli chiar de la viitorii colegi și profesori ce înseamnă să fii student la una dintre facultățile Universității Tehnice din Iași

Astfel, începând de astăzi, 23 noiembrie 2020, și până pe 16 decembrie demarează un experiment virtual al vieții de student la Politehnica ieșeană în cadrul „OpenDays@TUIASI”.

„Te așteptăm să descoperi Universitatea Tehnică și fascinanta lume a ingineriei și arhitecturii la «OpenDays@TUIASI», o reinterpretare virtuală a «Zilelor Porților Deschise», în perioada 23 noiembrie-16 decembrie 2020. Iei parte la prelegeri interactive și dezbateri susținute de profesori, Centrul de Consiliere TUIAȘI, studenți, Societatea Antreprenorială Studențească și profesioniști din domeniile relații internaționale și cercetare, dezvoltare, respectiv inovare. Între 23 noiembrie-16 decembrie 2020, în intervalul orar 16:00-17:00, afli chiar de la viitorii colegi și profesori ce înseamnă să fii student la una dintre facultățile Universității Tehnice din Iași”, au transmis oficialii TUIAȘI.

Experimentezi virtual studenția la TUIAȘI și afli tips and tricks despre ce poți învăța la facultate

De asemenea, cei interesați pot experimenta virtual studenția la TUIAȘI și afla tips and tricks despre ce poți învăța la facultate, despre antreprenoriatul studențesc, cazare și viață din Campusul „Tudor Vladimirescu” – un oraș în inima Iașului.

„Participarea este gratuită, doar te conectezi folosind link-ul de la sesiunea care te interesează. Ne poți urmări și live, pe pagina de Facebook a Universității. Vorbim despre: Ce înseamnă ingineria sau arhitectura? Cum îmi aleg specializarea potrivită? Care sunt diferențele dintre domeniile tehnice? De ce este Universitatea Tehnică «Gheorghe Asachi» din Iași alegerea potrivită pentru mine? Cum pot face din cercetare un mod de viață? Cum voi cunoaște lumea ca student la Politehnica ieșeană?”, completează invitația cei de la Politehnica ieșeană.

De asemenea, organizatorii arată că participanții pot afla răspunsul la toate întrebările legate de viitor în cadrul sesiunilor interactive de la „OpenDays@TUIAȘI.

„Faci și un tur virtual al Universității și al Campusului «Tudor Vladimirescu». Vezi fotografii și auzi ce au de spus colegii tăi mai mari despre viața de student în Iași. Și, desigur, afli detalii de actualitate despre admiterea la Universitatea Tehnică «Gheorghe Asachi» din Iași”, au conchis oficialii TUIAȘI.

Adauga un comentariu