Sport

Zlatan Ibrahimovic ar putea fi convins să rămână la Milan!

Publicat: 27 apr. 2020

Zlatan Ibrahimovic, care se antrenează în această perioadă cu Hammabry, echipa la care deține 25 la sută dintre acțiuni, va lua în perioada următoare o decizie cu privire la viitorul său la AC Milan.
În iarnă, suedezul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, iar acesta ar putea fi prelungit pe încă un an. Atacantul suedez vrea să primească un verdict din partea conducerii cu privire la antrenorul din sezonul următor, înainte de a lua o decizie, scrie Goal.com.

Dacă Stefano Pioli va rămâne la Milan, Ibrahimovic ar putea fi convins să își mai prelungească înțelegerea. Rămâne de văzut ce decizie va lua conducerea, având în vedere că Milanul este pe locul șapte și țintește la un loc de cupe europene.

Atacantul de 38 de ani s-a antrenat asiduu în timpul pandemiei de coronavirus – el s-a retras în Suedia după ce Italia a înregistrat din ce în ce mai multe cazuri de contaminare.
Ibrahimovic ar avea nevoie de 6 goluri în următoarele 12 etape din Serie A pentru a-şi îndeplini misiunea propusă.
Zlatan a marcat 460 de goluri în 751 de meciuri în cariera sa în care a îmbrăcat tricoul unor echipe precum Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United şi LA Galaxy.

Adauga un comentariu