Viata de cuplu

Zodii cu ghinion in 2020

Publicat: 24 dec. 2019

Pentru trei dintre zodii astrele par să nu se alinieze în niciun fel în anul care urmează, astfel că 2020 le va aduce ghinioane în toate planurile. Fie că este vorba de bani, fie de dragoste, aceşti nativi vor avea ceva de furcă astfel încât să reuşească să se tempereze şi să îşi pătreze calmul.

1. Rac

Nativii zodiei Rac ar trebui să se pregătească, deoarece 2020 va fi un an dificil pentru ei. Va fi nevoie de mult efort ca să obţină ceea ce vor. De foarte multe ori, vor apărea oameni care vor încerca să îi tragă în jos, scrie a1.ro. Nu le este recomandat ca în anul 2020 să facă investiţii riscante şi nici să le ofere oamenilor din jur prea multă încredere, până când nu dovedesc clar că o merită!

2. Balanţă

Anul 2020 nu se anunţă a fi unul simpatic nici pentru nativii zodiei Balanţă! Nu trebuie să se bazeze deloc pe noroc, deoarece acesta va lipsi cu desăvârşire! Nici vorbă de vreo investiţie sau vreo acţiune riscantă – pe orice plan! Acestor nativi le este recomandat să meargă doar la sigur! Nici pe plan amoros nu vor avea prea mult noroc Balanţele în 2020, mai ales în cea de-a doua parte a anului. Ar fi mai bine să nu aibă încredere în promisiuni!

3. Berbec

Nativii zodiei Berbec vor simţi că întregul Univers va fi împotriva lor! Vor fi multe momente de disperare pentru aceşti nativi, cărora pur şi simplu nu li se vor alinia astrele. Acestor nativi le este recomandat să îşi păstreze calmul, ba chiar să aibă o doză de indiferenţă, deoarece cu cât vor lupta mai tare pentru ceva, cu atât mai mult vor înrăutăţi situaţia. Este posibil ca anul 2020 să vină şi cu farse şi capcane de tot felul pentru aceşti nativi. Ar fi mai bine să nu accepte să meargă într-o călătorie ce i-ar putea entuziasma, deoarece riscă să se îmbolnăvească!loading...

Adauga un comentariu