Actualitate

Zvonurile că Oana Radu divorțează par să devină certitudine. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Dobrescu

Publicat: 01 nov. 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Zvonurile că Oana Radu divorțează par să devină certitudine. Gestul neașteptat făcut de Cătălin Dobrescu
Între Oana Radu și Cătălin Dobrescu, lucrurile nu mai sunt chiar atât de roz

După ce s-a speculat că Oana Radu divorțează de soțul ei, Cătălin Dobrescu, zvonurile au început să prindă tot mai mult contur. Inițial, cei doi și-au șters toate pozele pe care le aveau împreună pe rețelele de socializare. Acum, însă, soțul Oanei Radu le-a dat de înțeles fanilor că are de gând să se întoarcă în Craiova.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, însă se pare că lucrurile între ei nu mai sunt atât de roz sau, cel puțin, așa au lăsat chiar ei să se înțeleagă. În ultima vreme au apărut mai multe zvonuri cum că cei doi s-ar afla în plin proces de divorț, chiar dacă nu au confirmat nimic pentru moment.

Zvonurile că Oana Radu divorțează prind tot mai mult contur

După ce Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu s-au mai afișat de o bună bucată de vreme împreună, ambii au șters toate pozele pe care le aveau pe rețelele de socializare. Acum, însă, bărbatul a făcut încă un gest la care nimeni nu se aștepta.

După una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața ei, Oana Radu și-a găsit fericirea în brațele lui Cătălin Dobrescu, cel care i-a devenit soț acum mai bine de trei ani. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste, poveste care a fost îndrăgită de toți cei care îi urmăreau. Chiar dacă cei doi nu au făcut nicio declarație oficială, se pare că lucrurile nu ar mai merge chiar atât de bine în relație, astfel că s-a zvonit că sunt la un pas de divorț.

Cătălin Dobrescu a recurs la un gest care îi dă și mai mult de gol și care i-a șocat pe internauți. Pe contul lui personal de Instagram, acesta a făcut o postare îi care își întreabă fanii dacă le-ar plăcea ca de luna următoare să se întoarcă în Craiova pentru a fi antrenor și nutriționist la o sală de sport. Anunțul a fost total neașteptat având în vedere că bărbatul s-a mutat în București pentru a putea fi alături de soția lui, Oana Radu.

Ce spune Cătălin Dobrescu despre despărțire

După ce Oana Radu a anunțat că trece printr-o perioadă grea și a șters toate pozele cu soțul ei, mai multe persoane ar fi speculat că povestea de iubire dintre cei doi s-a sfârșit. Cătălin Dobrescu a vorbit despre aceste afirmații, dar nu a vrut să ofere prea multe detalii despre situația lor.

„Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu. Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a spus Cătălin Dobrescu.

Comentarii
Adauga un comentariu