Cultural

Oana Radu radiază de fericire alături de soțul ei. Cum a trecut artista peste traumele din copilărie, după ce a fost părăsită de tată

Publicat: 19 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Oana Radu radiază de fericire alături de soțul ei. Cum a trecut artista peste traumele din copilărie după ce a fost părăsită de tată
Oana Radu reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită alături de soțul ei.

Oana Radu radiază de fericire alături de soțul ei. Cântăreața și partenerul său de viață, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în anul 2020, iar de atunci sunt de nedespărțit. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri din showbiz-ul autohton. Dincolo de cariera de succes în muzică și de împlinirile pe plan amoros, Oana Radu a avut parte de multe suferințe încă de la o vârstă fragedă. Iată cum a trecut artista peste traumele din copilărie, după ce a fost părăsită de tată.

Oana Radu radiază de fericire alături de soțul ei

Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Artista cucerește publicul cu vocea sa deosebită și energia debordantă. Vedeta face furori de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene și se bucură din plin de celebritate. Pe plan sentimental, Oana Radu și-a găsit liniștea și fericirea alături de soțul ei, Cătălin Dobrescu.

Acesta i-a cucerit inima într-un moment greu pentru artistă, însă bărbatul i-a fost alături mereu. Mai mult, Cătălin Dobrescu a ajutat-o pe soția sa să scape de kilogramele în plus și să ajungă la o formă fizică de invidiat. Cei doi s-au mutat recent într-o locuință de lux pentru care au muncit foarte mult.

Oana Radu are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și se declară o femeie împlinită. Frumoasa cântăreață a recunoscut că mai există discuții și tensiuni în viața de cuplu, dar reușește de fiecare dată să treacă peste momentele grele împreună cu partenerul ei.

„Nu neapărat că ne certăm, dar ne contrazicem foarte mult. Cred că asta e bine, parcă nu ar fi așa de interesantă situația altfel. Mă ceartă, toată discuțiile noastre pleacă de la subiectul mâncare. Mereu mănânc pe ascuns. Practic, el vede cântarul. El gătește la noi în casă, vrea să controleze lucrurile pentru binele meu. Dacă ar fi fost ca mine, cred că trebuia să mă priviți din satelit, era rău de tot. Momentan, nu ne gândim la copii.”, a declarat artista.

În ultimii ani, Oana Radu a trecut prin transformări fizice deosebite, iar în prezent arată spectaculos. Artista se mândrește cu un corp perfect și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. O altă vedetă care atrage multe priviri cu fizicul de invidiat este Mihaela Rădulescu. Aceasta nu ezită să pozeze în ipostaze incendiare la vârsta de 53 de ani.

Ce spune artista despre copilăria sa dureroasă

Oana Radu se declară o femeie împlinită în prezent, dar în copilărie și adolescență a avut parte de o adevărată dramă. Cântăreața a fost crescută de mamă și bunici, după ce tatăl ei a părăsit-o la câteva săptămâni de la naștere.

„Sunt crescută doar de mama și bunică, tata ne-a părăsit când aveam trei săptămâni. Am reluat relațiile de curând. Am iertat. Îl iertasem de mult de fapt, dar nu m-a căutat el. Am avut un proces pentru pensia alimentară în secret, s-a rezolvat. L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată, pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică. Ne-am înțeles amiabil, urmează să îmi plătească.

Dar nu pentru astea ne-am împăcat. Eu când eram mică nu aveam nevoie de bani, aveam nevoie de afecțiune, carioci, jucării, iar mama nu avea atâtea posibilități. Realitatea este că ai nevoie și de tată. El a lipsit din viața mea. La un moment dat nu puteam să-mi permit nimic.”, a declarat artista.

În prezent, Oana Radu se dedică soțului ei și carierei muzicale. Cântăreața reușește de minune să îmbine profesia cu viața de familie și se declară o femeie împlinită. Vedeta are doar cuvinte de laudă pentru partenerul ei, Cătălin Dobrescu, și radiază de fericire.

Adauga un comentariu