Cancan ultimă oră

Jador, la spital de Revelion! Artistul a început noul an cu stângul: ”Nu scap”

Publicat: 01 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador la spital de Revelion Artistul a început noul an cu stângul Nu scap
Jador, la spital de Revelion

Jador are o viață palpitantă și este invitat la multe petreceri alături de prieteni, însă lucrurile nu au decurs așa cum și-a dorit în acest an de Revelion. Artistul a ajuns la spital, unde a avut nevoie de perfuzii. Mai mult, Jador a publicat și o fotografie în mediul online, cu un mesaj de dezamăgire, având în vedere situația neplăcută.

Jador a ajuns la spital de Revelion

Dacă oamenii erau obișnuiți cu Jador pe scenă, ei bine de această dată, artistul și-a petrecut dimineața de după Revelion în spital. Artistul a început noul an cu stângul, având nevoie de perfuzii și îngrijirea medicilor.

Pentru că are o relație apropiată cu fanii săi, Jador a împărtășit momentul neplăcut pe rețelele de socializare, unde a publicat o fotografie în care apare perfuzia, pentru a le demonstra celor care îl urmăresc să trece printr-un moment dificil. Mai mult, artistul a scris și un mesaj de dezamăgire pentru modul în care a început prima zi din an.

”Nici în prima zi din an nu scap”, este mesajul scris de Jador.

Artistul a avut probleme de sănătate și înainte de Crăciun

Sărbătorile de iarnă nu l-au întâmpinat deloc bine pe Jador, care a avut probleme de sănătate și înainte de Crăciun. Artistul a mărturisit pe rețelele de socializare că este răcit și se simte foarte rău, semn că bolile îi dau bătăi de cap din ce în ce mai des.

”De dimineață mă dădeam în figuri și acum îmi este rău de nu mai pot. Am răcit. Nu mai pot! Vai, dar ce îmi este rău!”, a spus artistul.

Tags:
Adauga un comentariu