National

12 copii au rămas fără tată. Autoturismul în care se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost spulberat pe o şosea din judeţul Suceava – VIDEO

Publicat: 03 nov. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
12 copii au rămas fără tată. Autoturismul în care se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost spulberat pe o şosea din judeţul Suceava - VIDEO
Un bărbat în vârstă de 50 de ani aflat la volanul microbuzului său a fost spulberat de un șofer beat

Accidentul rutier în urma căruia 12 copii au rămas fără tata a fost surprins de camerele de supraveghere. Potrivit imaginilor, bărbatul decedat se ducea să-şi ia copiii de la scoala and a fost lovit de maşina unui şofer beat.

Ajuns în apropierea instituţiei de învăţământ unde se aflau copiii săi, bărbatul aflat la volanul microbuzului sau a vrut să întoarcă pe şosea, timp în care un alt autoturism l-a lovit din plin. Şoferul care a provocat accidentul se afla sub influenţa alcoolului.

12 copii au rămas fără tată în judeţul Suceava

În urma accidentului rutier concluzionat cu moartea unui bărbat în vârstă de 50 de ani, organele de protecţie din judeţul Suceava au fost sesizate. La scurt timp după producerea tragediei, atât un echipaj de pompieri, cât şi o ambulanţă SMURD au ajuns la faţa locului. Potrivit acestora, victima a fost găsită încarcerata în vehicul, în stop cardio respirator.

„Din nefericire şi în ciuda eforturilor depuse de salvatori timp de zeci de minute, medicul aflat la faţa locului a fost nevoit să declare decesul”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Un martor aflat la faţa locului a declarat că a surprins momentul în care a avut loc accidentul.

„Am văzut buzul lovit din curte, că eram exact în curte. Buzul de aici a venit rostogolind până acolo”, a declarat acesta.

Şoferul care a produs accidentul a fost testat cu aparatul de etilotest. În urma acestuia, poliţiştii au declarat că tânărul în vârstă de 26 de ani avea o alcolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe lângă acesta, în maşină se afla un alt tânăr în vârstă de 22 de ani. Ambii au fost transportaţi de urgenţă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

La scurt timp după producerea accidentului a ajuns şi soţia victimei la faţa locului.

„Îmi omoară soţul nevinovat. Nu e beat, nu consumă nimic, rămân băieţii, am 12 băieţi. Numai ce a ajuns la şcoală. Noroc că nu a luat băieţii, dacă îi şi lua, omora şi băieţii”, a declarat femeia.

Accidente rutiere din județul Iași

Chiar ieri, 02 noiemnrie 2022, a avut loc un accident rutier în județul Iași. Două autoturisme au intrat în coliziune în localitatea Ciohorăni. Cinci victime s-au înregistrat în urma accidentului, patru dintre ele fiind cetățeni ucraineni. Printre persoanele implicate în evenimentul nefericit se numără și doi copii. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Roman pentru a putea primi îngrijiri medicale.

Ținem să vă amintim că un accident similar s-a produs și în urmă cu trei zile în municipiul Iași. Incidentul a avut loc pe strada Palat în data de 31 octombrie 2022. O mașină marca Seat a intrat într-o tonetă de cafea de la Tabu. Potrivit primelor informații deținute de reporterii BZI, șoferul aflat la volanul autoturismului era începător. În urma evenimentului, circulația a fost blocată pentru tramvaie.

Cu toate acestea, cele două accidente înregistrate în județul Iași nu pot fi comparate cu cel petrecut în această dimineață în județul Suceava unde 12 copii au rămas fără tată. Neatenția unui șofer aflat sub influența alcoolului a cauzat tragedia din data de 03 noiembrie 2022.

Comentarii
Adauga un comentariu