Magazin

20 adevaruri dure, pe care cu regret nimeni nu vrea sa le recunoasca si pe care merita sa le stiti!

Publicat: 30 nov. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
20 adevaruri dure pe care cu regret nimeni nu vrea sa le recunoasca si pe care merita sa le stiti
1

Viata este un lant imprevizibil de episoade si momente care nu se vor mai intampla niciodata, scrie Awareness Act. Unii oameni prefera sa nu riste, altii dimpotriva, se bucura de tot ce le ofera viata. Nu conteaza cat de tare incercati sa va controlati viata, ea oricum, mai devreme sau mai tarziu, va va surprinde. In aceste momente, tot ce va ramane sa faceti este sa intelegeti si sa acceptati cateva adevaruri importante, dar dure despre viata.

1.Incepem sa murim din ziua in care ne-am nascut. Timpul care ne este dat pe acest pamant trebuie sa fie folosit la maxim.
2.Viata nu este dreapta. Oamenii rai nu primesc intotdeauna ceea ce merita, circumstantele nu vor fi mereu asa cum va doriti.
3.Toata lumea pe care o cunoasteti va muri. Nu este in puterile dvs sa schimbati acest lucru. Incetati sa va comportati cu cei apropiati ca atare. Aveti grija de ei atat timp cat sunt aici alaturi de dvs, pentru ca maine pot sa nu mai fie cu voi.
4.In calea dvs nu veti intalni doar oameni prietenosi si binevoitori.
5.Si oamenilor foarte buni li se intampla lucruri rele. Uneori, cei mai buni, cei mai curajosi si cei mai sinceri oameni mor primii.
6.Nu poti cumpara fericirea cu bani. Daca sunteti nefericit nicio suma de bani nu va schimba acest lucru. Adevarata sursa de fericire este in interiorul dvs.
7.Nimeni nu este perfect.
8.Viata este schimbatoare. Ea intoarce totul cu capul in jos, atunci cand cel mai putin va asteptati la acest lucru.
9.Niciodata nu veti putea multumi pe toata lumea. Opriti-va si ganditi-va la voi insiva, la propriile nevoi si dorinte.
10.Cuvintele dvs nu inseamna nimic. Sunt importante doar actiunile.
11.Atata timp cat veti cauta cu disperare fericirea, ea va trece pe langa voi. Nu pierdeti timpul in cautarea unui lucru care mereu va scapa. In caz contrar veti rata frumusetea acestei lumi.
12.Timpul este cel mai pretios din lume. Invatati-va sa traiti cu prezentul.
13.Viata este plina de lucruri urate si neplacute. Acceptati-le. Tineti capul cat mai sus si incercati sa va concentrati atentia pe lucrurile frumoase.
14.In viata dvs se vor intampla multe lucruri teribile. Tineti minte: acest lucru nu este sfarsitul lumii.
15.Pentru succes, trebuie sa platiti un pret mare. Pentru a obtine ceva, trebuie sa munciti foarte mult. Nimeni nu a ajuns la cele mai inalte culmi din prima incercare.

16.Nimanui nu-i pasa ca va este greu. Toata lumea trebuie sa treaca prin multe dificultati. Fiecare in aceasta viata are propria lupta.

17.Veti fi tradat. Si nu doar odata. Veti fi tradat atunci, cand va asteptati cel mai putin la acest lucru. Va poate trada chiar si partenerul de afaceri sau cel mai bun prieten.

18.Timpurile se schimba. Nimic nu ramane la fel.
19.Oamenii se schimba. Uneori, nu inspre bine. Acest lucru nu poate fi schimbat.
20.Pentru a petrece timpul frumos nu este necesar sa aveti multi bani.
21.Nu veti putea intoarce niciodata timpul pe care l-ati pierdut pe tot felul de lucruri neimportante.
22.Va doriti o viata confortabila? Pentru acest lucru trebuie sa munciti din greu. Pentru a obtine ceva, trebuie sa aveti un scop si sa tindeti spre el. Sa va indreptati catre acest obiectiv depunand efort.

Sunteti de acord cu aceste adevaruri mentionate in articol? Ati mai adauga ceva la aceasta lista?

Adauga un comentariu