Din lumea filmului

3 actori care au speriat Hollywood-ul – FOTO

Publicat: 13 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

3 actori care au speriat Hollywood-ul. Este deja cunoscută ieşirea nervoasă a lui Christian Bale pe când filma pentru peliculă „Terminator„, în 2009. Bale şi-a ieşit din minţi când fotograful Shane Hurlbut a trecut prin câmpul său vizual în timpul filmării unei scene.

„Dacă mai faci asta încă o dată nu mai revin pe acest platou atât timp cât tu rămâi în echipă. Tu vezi că eu îţi tulbur proiectoarele? Vrei să îţi stric şi eu proiecţiile? Atunci, tu de ce îmi tulburi scenă?” s-a răstit actorul la tehnician, după cum se poate auzi într-o înregistrare care a ajuns pe internet şi care este presărată cu multe „bip-uri”.

2. Russell Crowe este unul dintre cei mai ţâfnoşi şi dificili actori de la Hollywood. E recunoscut că având un temperament iute şi chiar agresiv. Nu şi l-a ascuns nici în interviuri, nici pe platourile de filmare. S-a luat la harta fără motiv cu George Clooney şi l-a lipit de perete (într-un hotel) pe producătorul Malcolm Gerrie, adresându-i jigniri grele.

3 actori care au speriat Hollywood-ul

Faima lui de bătăuş i-a adus şi un „rol” în serialul „South Park”, unde este ironizat în cadrul unei melodii.

3. Jared Leto este un actor extrem de versatil. A slăbit şi s-a îngrăşat considerabil pentru rolurile sale. Cu siguranţă este dedicat meseriei lui. Totuşi mulţi au început să se întrebe cât de departe e în stare să meargă pentru a intra în pielea unui personaj?

Leto îl joacă pe Joker în noua peliculă „Suicide Squad”. Acesta şi-a speriat colegii cărora le-a trimis animale moarte sau jucării sexuale că „daruri”. A început să studieze intens crimele violente şi psihopatia, iar actorii Margot Robbie şi Scott Eastwood au declarat că le este teamă de el.

Adauga un comentariu