Magazin

3 aspecte de care să ții cont când alegi inelul de logodnă

Publicat: 18 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
3 aspecte de care să ții cont când alegi inelul de logodnă

Vrei să îți ceri iubita în căsătorie, însă ai emoții pentru alegerea inelului de logodnă? Nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece îți vom da câteva sfaturi care te vor ajuta și astfel vei putea să iei cea mai bună decizie.

Nu doar piatra prețioasă sau modelul inelului contează, ci și culoarea aurului, dacă optezi pentru un diamant sau mai multe și de asemenea, este important să alegi mărimea ideală. În continuare, îți prezentăm un mic ghid despre inele de logodna cu diamant natural.

Culoarea aurului

Când te gândești la inele de logodnă, probabil prima imagine care îți vine în minte este cea a unui inel din aur galben, cu un diamant. Deși aurul galben este foarte îndrăgit, multe persoane preferă aurul alb sau chiar aurul roz. În ultimii ani, inelele din aur alb au început să fie din de în ce mai solicitate, din mai multe motive. Cel mai adesea, aurul alb este preferat deoarece poate fi asortat foarte ușor la orice, chiar și la alte bijuterii. Având în vedere că inelul de logodnă va fi purtat mult timp, unele femei alegând să îl poarte toată viața, alături de verighetă, trebuie să fie o bijuterie versatilă. De aceea, oferă-i viitoarei logodnice un inel care să se potrivească în totalitate personalității ei și gusturilor în materie de bijuterii.

Un singur diamant sau mai multe?

Inele de logodnă pot avea un singur diamant, amplasat central sau un aranjament realizat dintr-un diamant central și câteva mai mici în jurul său. Aranjamentele sunt de obicei în formă de floare, de rotund, de inimioară și chiar de stea. De asemenea, sunt populare și inelele cu un singur diamant central și diamante mai mici, amplasate pe inel, ca un fel de centură.

Din nou, trebuie să cunoști foarte bine gusturile viitoarei tale logodnice. Dacă preferă bijuteriile minimaliste, atunci optează pentru un inel cu un singur diamant, un inel delicat, pe care îl va purta cu drag. În schimb, dacă este o romantică incurabilă și dacă îi place să poarte bijuterii care ies în evidență, optează pentru un inel cu mai multe diamante, eventual în formă de inimioară.

Mare atenție la mărimea inelului

Nu în ultimul rând, trebuie să acorzi atenție și mărimii inelului de logodnă. Știm că poate părea ,,misiune imposibilă”, însă este mai simplu decât crezi. Cel mai simplu ar fi să împrumuți un inel de-al viitoarei logodnice și să mergi cu el la un magazin de bijuterii pentru a alege mărimea ideală. O altă soluție ar fi să măsori interiorul inelului, utilizând o ață sau orice alt material asemănător, iar apoi să stabilești dimensiunea. În felul acesta, poți chiar să comanzi online inelul, deoarece vei ști dimensiunea perfectă. Orice soluție ai găsi, este important să nu te dai de gol, pentru a nu strica surpriza.

Așadar, sperăm ca aceste informații să îți fie de folos și să poți alege inelul de logodnă ideal pentru partenera ta.

Sursa foto: www.chicbijoux.ro

 

Adauga un comentariu