Magazin

3 motive pentru a folosi serviciile online de reincarcare cartela Telekom

Publicat: 30 oct. 2020
reincarcare cartela Telekom

Daca ai ramas vreodata fara credit, mai mult ca sigur stii deja cat de neplacuta este o astfel de situatie. Din fericire, in mediul online, exista platforme care iti pun la dispozitie servicii de reincarcare cartela Telekom. Iata 3 motive pentru care sa alegi aceasta alternativa!

1. Serviciul este disponibil 24/7

In cazul in care ai un job dificil, probabil nu dispui intotdeauna de suficient timp pentru a te deplasa la un magazin si pentru a astepta la rand. In plus, o reincarcare clasica nu se poate efectua la orice ora. Totusi, in mediul online, lucrurile stau diferit. Chiar daca esti plecat din tara, prin intermediul serviciului de reincarcare cartela Telekompoti lua rapid legatura cu cei dragi.

Spre exemplu, platforma www.re-incarcare.ro este disponibila 24/7, astfel incat tu poti adauga credit indiferent ca este 12 noaptea sau 5 dimineata. Procesul este sigur si nu conteaza nici locatia in care te afli. Ai nevoie doar de un dispozitiv cu acces la internet si problema ta se va rezolva in cateva minute.

reincarcare cartela Telekom

2. Platile sunt securizate

Platile se desfasoara prin intermediul procesorului PayU, care este cunoscut datorita nivelului de siguranta oferit pentru utilizatori. Acceseaza pagina principala, alege operatorul de telefonie mobila, in acest caz Telekom, si introdu numarul de telefon! Orice reincarcare cartela Telekom se poate face atat in mod automat, cat si prin intermediul unui cod PIN. Acesta este generat dupa finalizarea comenzii si livrat mai tarziu pe adresa ta de email.

Completeaza datele de facturare si selecteaza metoda de plata. Achizitia se poate efectua atat prin intermediul unui card de credit Visa/MasterCard/Eurocard, cat si prin ING HomePay, Click 24 Banking BCR sau BT24 – Internet Banking Banca Transilvania.

Datele pe care le furnizezi sunt securizate, astfel ca nicio persoana neautorizata nu are acces la ele. Daca apar intarzieri, acestea pot fi legate de conexiunea la internet sau de update-urile efectuate in mod periodic de operatorii de telefonie mobila. Asteapta 5 minute si verifica ce scrie in emailul despre statusul comenzii. Tine cont si de faptul ca adresele de Yahoo interpreteaza astfel de mesaje ca fiind nedorite si le pot muta automat in folderul SPAM.

3. Poti oferi o reincarcare cartela Telekom cadou

Persoanele in varsta nu dispun de un buget foarte mare, astfel ca nu isi permit sa investeasca prea mult in tehnologie. O reincarcare oferita cadou in mod sigur va fi apreciata de parintii sau bunicii tai si, pentru a o face, nu ai nevoie decat de numarul de telefon al celui care doresti sa beneficieze de acest serviciu.

Suma aleasa poate fi cuprinsa intre 5 si 125 de euro pentru reincarcarea directa, respectiv 5 si 200 de euro pentru reincarcarea prin PIN. In functie de optiunea selectata, se pot primi minute, SMS-uri sau date mobile drept bonusuri.

De unde poti achizitiona servicii de reincarcare online?

Daca iti doresti o alternativa la reincarcarea clasica, platformele online iti pun la dispozitie servicii de reincarcare cartela Telekom la costuri accesibile. Nu este necesar sa-ti creezi un cont, ci doar sa completezi datele si sa accepti termenii si conditiile. Imediat ce faci acest lucru, obtii acces la credit si te poti bucura de convorbirile cu cei dragi!

 

 

Adauga un comentariu