WoW!

Stefan Banica – o zi de nastere trista

Publicat: 18 oct. 2019

Stefan Banica jr implineste 52 de ani astazi, 18 octombrie, insa pentru prima oara in viata lui nu-i arde de petrecere. Soarta a facut ca tot azi sa fie inmormantata Tamara Buciuceanu Botez, pe care el a indragit-o nespus. Marea actrita s-a stins marti, 15 octombrie, la 90 de ani, la Spitalul Elias.

Stefan Banica a devenit cunoscut datorita filmului-cult ”Liceenii”, in care Tamara Buciuceanu Botez i-a dat viata profesoarei Isoscel. Acea pelicula, indragita de generatii, a marcat inceputul unei prietenii sincere, calde intre junior si indragita actrita, careia atat Stefan, cat si ceilalti tineri din distributie, Oana Sarbu sau Adrian Paduraru, au ajuns sa-i spuna, cu mult drag, tanti Tama.

Vestea mortii Tamarei Buciuceanu Botez a cazut ca un trasnet asupra lui Stefan Banica, aflat in ziua tragediei la Iasi, pentru un concert.

Imediat, artistul si-a revizuit programul si a facut in asa fel incat joi, 17 octombrie, cand marea actrita a fost depusa la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu, sa fie in Bucuresti. Foarte abatut, departe de felul sau de-a fi, Stefan s-a numarat printre oamenii de teatru care i-au adus un ultim omagiu Tamarei Buciuceanu Botez.loading...

Adauga un comentariu