Prima pagină » Culinar » Pandişpan cu kefir – Bun oricând
Pandişpan cu kefir - Bun oricând

Pandişpan cu kefir – Bun oricând

06 feb. 2020, 13:58,
în Culinar

Iată cum se poate prepara un minunat pandişpan cu kefir:

Ingrediente:

  • 3 cani faina
    500 ml kefir
  • 2 ouă
  • 2 cani zahăr
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare:

Se toarnă kefirul într-un castron, se adauga, ouăle, zahărul, faina amestecată cu praful de copt şi uleiul. Se mixează toate ingredientele şi se toarnă în tavă de copt. Se coace la 180 de grade până când trece testul cu scobitoare. Acest pandişpan este ideal pentru torturi şi prăjituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`