Magazin

5 pași pentru alegere unei case de pariuri online

Publicat: 17 mart. 2021

În anul 2021, mai ales în ultimii ani de la introducerea noii legislații din 2016 care reglementează industria jocurilor de noroc, avem în mediul online un număr mare de case de pariuri din care putem alege. Dar e bine de știut că nici una nu e perfectă, fiecare dintre ele având propriile avantaje și dezavantaje. Există mai multe lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare pentru a alege o casă de pariuri online, iar în acest articol vom discuta despre aspectele cele mai importante din această industrie.

Aplicație pentru mobil

Există unele persoane care doresc o aplicație bine optimizată pentru Android și/ sau iOS, mai ales când aceștia depun sume mari de bani în mod constant și doresc cele mai bune condiții posibile.

Într-adevăr, sunt case de pariuri care nu au o aplicație dezvoltată pentru mobil, dar ele compensează prin optimizarea website-ului deja existent. Uneori, pot apărea probleme mai des în rândul aplicațiilor, dar depinde și de operatorul pe care îl alegi.

Ceea ce poți să faci este să îți creezi un cont la câteva dintre casele alese de tine și să începi să le testezi platforma, să vezi cum se comportă în diferite situații. Poți merge și pe recomandări și să cauți să citești păreri și recenzii despre case. Dupa un astfel de research am găsit pareri despre Unibet, ca fiind unele dintre cele mai bune.

Bonusuri

Dacă ești un parior profesionist, probabil nu te interesează prea mult de bonusuri, deoarece tu vrei să câștigi constant în orice moment, nu doar după prima depunere. Dar bonusul este un mod indirect în care o companie comunică cu clienții săi.

Cu cât un bonus este mai mare și are cerințe de rulaj mai bune, cu atât o companie demonstrează că le pasă de noii clienți. Dar ține minte că toate casele de pariuri oferă bonusuri care diferă din multe perspective: suma totală oferită, modalitatea de deblocare, cerințe de rulaj, și așa mai departe.

Numărul de evenimente oferite

Un lucru pe care mulți jucători nu îl știu este acela că nu găsim aceleași evenimente la toate casele de pariuri, indiferent dacă vorbim de pariuri live sau nu. Adevărul este că unele case de pariuri au mai multe evenimente disponibile, de aceea e posibil să avem un meci la Betano, de exemplu, și să nu îl putem găsi la StanleyBet (cum se și întâmplă adeseori).

Serviciul clienți

Deși nu e cazul la toate companiile, majoritatea caselor de pariuri din top oferă un serviciu clienți foarte bun. Totuși, caută pe net recenzii făcute pentru agenția pe care ți-ai ales-o și vezi care sunt opiniile altor jucători.

Cote de pariere

Chiar dacă am lasat această categorie la sfârșit, nu înseamnă că toate casele de pariuri oferă cote similare. De multe ori, găsim cote destul de diferite dacă investigăm evenimentele la mai multe agenții. Dar, ca o regulă generală, dacă alegi o casă de pariuri bine stabilită, de top, nu vei întâmpina diferențe prea mari.

Adauga un comentariu