Sanatate si frumusete

8 tipuri de dureri care pot fi foarte periculoase – Nu le ignorati, mergeti la doctor

Publicat: 10 apr. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
8 tipuri de dureri care pot fi foarte periculoase  Nu le ignorati mergeti la doctor
14

Durerea la care se refera este situata nu in cazul in care problema de sanatate este, dar poate indica alte probleme si poate fi foarte dificil de identificat. Este foarte important sa intelegem cele mai frecvente exemple de astfel de dureri. Acest articol va va arata 8 tipuri de durere pe care sa nu o ignorati niciodata. Diagnosticul precoce este extrem de important, in special in cazul problemelor care va pun viata in pericol.

Noi vrem sa impartasim cateva informatii cu dumneavoastra despre cum sa identificam aceste posibile probleme de sanatate. Durerea recomandata este durerea pe care o simtim in alta parte a corpului decat sursa acesteia. Problema cu aceasta este ca este posibil sa nu realizati nici macar ca aveti o problema potential serioasa de sanatate, considerand ca este vorba doar de dureri musculare. Sa aruncam o privire la fiecare punct.

1. Inima.
Durerea din inima ar putea fi localizata pe partea stanga a toracelui, asa cum era de asteptat. Cu toate acestea, este posibil sa simtiti si durerea pe partea interioara a mainii stangi sau in partea superioara a spatelui.

2. Plamani si diafragma.
Daca aveti dureri constante la gat si umar, este timpul sa faceti o excursie la un medic pentru a va verifica plamanii si diafragma. Aceasta durere ar putea fi rezultatul unor probleme de respiratie sau al nervului frenic, care trece de la nivelul coloanei vertebrale la diafragma, prin plamani.

3. Ficatul si vezica biliara.
Aceasta durere nu este usor de identificat deoarece problemele cu ficatul sau cu vezica biliara pot provoca dureri de umeri sau gat, deoarece persoana este mai probabil sa o invinuiasca din cauza lipsei de a exercita sau a petrece prea mult timp pe calculator. Ascultati-va corpul si daca durerea nu dispare, verificati-o. Este intotdeauna mai bine sa fii in siguranta decat sa iti pare rau mai tarziu.

4. Stomac si pancreas.
In mod normal, aceasta durere este relativ usor de identificat, dar aproximativ 50% dintre persoanele cu pancreatita acuta au de asemenea dureri de spate radiante.

5. Intestinul subtire.
Durerea brusca in zona abdominala din apropierea buricului poate fi cauzata de probleme cu intestinul subtire.

6. Apendice si colon.
Apendicita si tulburarile de colon sunt, in mod normal, relativ usor de identificat deoarece durerea este localizata pe partea dreapta a abdomenului inferior mijlociu. Apendicita este o problema care pune viata in pericol si daca aveti durere acolo, solicitati examinarea medicala cat mai curand posibil.

7. Rinichi.
Acesta poate fi un pic dificil, deoarece durerea practic acopera intreaga spate inferioara, abs, solduri si pelvis. Daca durerea nu dispare, solutia este simpla: vizitati un medic pentru a verifica acest lucru.

8. Vezica urinara.
Durerea cauzata de o infectie in vezica este adesea localizata in bazinul inferior, pe partea din fata sau din spate.

9. Ovare.
Aceasta se aplica numai femeilor din motive evidente. Durerea intepenita dureroasa in partea laterala a abdomenului inferior poate fi un semn al unei probleme si ar trebui sa vedeti un doctor.

!!! Este foarte important sa recunoastem cauza durerii mentionate, deoarece poate fi un stadiu incipient al unui lucru foarte grav. Aveti grija de sanatatea dvs. din timp si faceti-va controale regulate pentru a preveni o eventuala boala grava.

Adauga un comentariu