Prima pagină » Eveniment-Social » A 60-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor (RAO 2024), organizată în perioada 22 – 25 mai la Iași
A 60-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor (RAO 2024), organizată în perioada 22 - 25 mai la Iași

A 60-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor (RAO 2024), organizată în perioada 22 – 25 mai la Iași

22 mai 2024, 10:57,
BZI.ro, în Eveniment-Social

În perioada 22 – 25 mai 2024, va avea loc la Iași „A 60-a Reuniune Anuală a Oftalmologilor (RAO 2024)”, eveniment de prestigiu cu o tradiție consolidată de peste 60 ani, fiind un reper important în domeniul medicinei la nivel național.

De-a lungul anilor RAO a fost mai mult decât un eveniment anual – a devenit o comunitate, dedicată progresului științific și medical. Reuniune Anuală a Oftalmologilor reprezintă mai mult decât un eveniment anual în calendarul medical național, este o tradiție, o platformă de cunoștințe și un mijloc prin care cei peste 500 de medici primari, specialiști și rezidenți înscriși la eveniment pot contribui la îmbunătățirea continuă a îngrijirii pacienților și dezvoltarea medicinei.

Precongres se vor desfășura două cursuri practice de chirurgie dedicate tinerilor medici: un curs de lambouri și unul despre intervențiile din sfera chirurgiei oculoplastice, ambele realizate prin
colaborarea multidisciplinară dintre oftalmologi și chirurgi plasticieni.

Tematica ştiinţifică a RAO 2024 este „Trecut, prezent și viitor în oftalmologie”, subiect care va îngloba modalități variate de prezentare: prezentări orale, simpozioane, e-postere etc..

Manifestarea se bucură de o participare internațională semnificativă care va crește calitatea și interesul acestei întâlniri.

Informații detaliate despre eveniment sunt disponibile pe site-ul oficial al conferinței, accesibil la adresa: www.rao-iasi.ro, a transmis prof. univ. dr. Camelia Margareta Bogdănici, președinte RAO 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *