Titlurile zilei

A avut „pile” la Dumnezeu? O mașină cu numere de înmatriculare MMB, ca ale Mitropoliei, a depășit pe linie continuă, evitând la milimetru o tragedie! – GALERIE FOTO/VIDEO

Publicat: 05 aug. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
A avut pile la Dumnezeu O mașină cu numere de înmatriculare MMB ca ale Mitropoliei a depășit pe linie continuă evitând la milimetru o tragedie  GALERIE FOTOVIDEO
Recent, un conducător auto a fost pe cale să producă un accident în municipiul Iași

Modul în care a condus un individ, cu numere de înmatriculare asemănătoare cu cele deținute de Mitropolia Moldovei și Bucovinei, putea să aibă urmări dezastruoase pentru participanții la trafic. În zona gării din municipiul Iași, conducătorul auto al mașinii respective a depășit pe linie continuă, fiind aproape de o ciocnire cu autoturismul care venea din față

O mașină a fost la un pas de a produce un accident rutier după ce se afla pe contrasens și a depășit pe linie continuă. Șoferul care a filmat toată întâmplarea „și-a făcut cruce” când a văzut cât de periculos conduc unii care și-au luat permisul. Polițiștii de la Rutieră au susținut că efectuează cercetări, suspectând că s-au încălcat mai multe reguli de circulație.

O mașină cu numere ca ale Mitropoliei a depășit pe linie continuă

Pe 3 august 2022, în zona gării din municipiul Iași, un conducător auto a surprins imaginile unei întâmplări ce se putea transforma într-o tragedie. În timp ce se deplasa înspre gară, șoferul a zărit o mașină marca Toyota care circula pe contrasens. Șoferul bolidului, observând pericolul, a virat brusc la dreapta, revenind pe sensul lui de mers. Acesta a efectuat o depășire într-o zonă unde nu era permis acest lucru.

Conducătorul ce a filmat întâmplarea a fost și mai mult luat prin surprindere atunci când a observat, uitându-se la numerele de înmatriculare ale autoturismului, că mașina putea aparține Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Autoturismele din parcul auto de la Mitropolie au numere de înmatriculare MMB. Acesta l-a atenționat pe șofer pe rețelele de socializare să conducă mai atent, deoarece pune în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. Existând suspiciunea că mașina ar fi putut fi condusă de un slujitor al bisericii, reporterii BZI i-au contactat pe reprezentanții Mitropoliei pentru a verifica bănuiala.

„În parcul nostru auto nu am identificat o mașină Toyota cu numărul acesta. Trebuie precizat că domeniul MMB nu este exclusiv al Mitropoliei, sunt multe mașini în județul Iași care au MMB la numărul de înmatriculare, fără a avea însă nici o legătură cu Mitropolia. Faptul că șoferul avea barbă nu înseamnă neapărat că este preot! Slavă Domnului că nu s-a produs niciun incident în trafic, indiferent de cine era la volan și a cui e mașina respectivă”, a declarat Lucian Apopei, director de comunicare al Arhiepiscopiei Iașilor.

Cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași au declarat că vor efectua cercetări în cauză pentru a se stabili cu exactitate cum au decurs lucrurile.

„Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Iași efectuează verificări pentru identificarea conducătorului auto și luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Ioana-Laura Bîlea.

Depășire periculoasă în Capăt C.U.G.

În dimineața de 11 iulie 2022, în zona Capăt C.U.G., șofatul periculos al unui individ a fost surprins de o cameră video. Mașina acestuia a fost surprinsă efectuând o depășire cu viteză excesivă, iar autoturismele care veneau din față se aflau la o distanță destul de mică de aceasta.

În lipsa reacțiilor rapide ale șoferului ce a înregistrat întâmplarea, urmările ar fi fost mult mai grave, atât pentru conducătorul imprudent, cât și, eventual, pentru celelalte mașini din trafic. După ce a revenit pe banda sa, mașina care se deplasa cu o viteză amețitoare și-a continuat drumul, în același ritm, indiferent față de posibilele riscuri la care se supune acesta și la care îi expune pe cei din jurul său.

Persoana care a înregistrat fapta șoferului s-a plâns pe grupurile de Facebook în legătură cu sperietura pe care a tras-o și a susținut că a depus plângere la IPJ Iași împotriva individului. Cu toate acestea, reprezentanții poliției ieșene au transmis faptul că în baza lor de date nu a fost înregistrată nicio plângere legată de acest caz.

Deși nu a depășit pe linie continuă, individul recurs totuși un gest inconștient atunci când a efectuat manevra de depășire.

Comentarii
  • Nu a depasit .. probabil a intrat de pe straduta aia din dreapta .. venind din zona aia e f probabil sa fie vreun vrajitor de la Sc Bor la volan ..

  • ce conexiune a facut individul,de a banuit el asa de repede cam de unde ar venit asta cu numerele de inmatriculare si cu barba…mmmmmmmm…mmb…sofer barbos…multa prostime pe lumea asta. cred ca e vreun raspopit gelos sau un idiot in viata…sigur e una din doua.

  • Chiar dacă a venit din dreapta nu avea ce căuta pe contrasens, a pus în pericol siguranța celorlalți. Regulile sunt reguli și trebuie respectate. Poliția se sesizează în acest caz?

  • Poate politia se sesizeaza si ca cel care a filmat mergea nejustificat pe linia de tramvai. De ce a intrat pe linie daca nu avea nici un obstacol in fata?

  • @gigi berlogea Pai sigur ca e idiot in viata, nu vezi cum trece peste linia dubla continua ? Posibil sa fie si raspopit, multi nu renunta la barba in ideea ca poate or fi primiti inapoi in sereleu’ ortodox. Mmm… japoneza… mmb… barbos… Mmm… câte coincidente incidentale… Dar dac-o fi nea’ Gigi Terfelogea, care polueaza internetul cu inteligenta sa iesita din latrina ?

Adauga un comentariu