Local

A dat buzna peste femeie în casă și a abuzat-o cu sălbăticie! Magistrații l-au trimis pe Alexandru Lupu după gratii, pentru viol și pentru violare de domiciliu!

Publicat: 22 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A dat buzna peste femeie în casă și a abuzat-o cu sălbăticie Magistrații l-au trimis pe Alexandru Lupu după gratii pentru viol și pentru violare de domiciliu
Un ieșean, Alexandru Lupu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Un individ în vârstă de 21 de ani, suspectat că a dat buzna peste o femeie de 50 de ani, în propria casă, și a violat-o cu sălbăticie, a ajuns după gratii! Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea procurorilor în ceea ce îl privește pe Alexandru Lupu. Acesta a ajuns după gratii pentru viol și violare de domiciliu

Un individ de 21 de ani, acuzat că a violat o femeie de 50 de ani, a ajuns în spatele gratiilor. Astfel, la finele săptămânii trecute, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare formulată de procurori pe numele lui Alexandru Lupu. Hotărârea judecătorilor a fost luată în cursul zilei de sâmbătă.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a inculpatului Alexandru Lupu, pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat, este faptul că decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Deocamdată, Alexandru Lupu nu a contestat decizia. În cazul în care o va contesta, urmează ca judecătorii instanței superioare să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta.

Alexandru Lupu, acuzat că a dat buzna în miez de noapte peste femeie și a violat-o cu sălbăticie

Alexandru Lupu a intrat în atenția procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași în urmă cu câteva zile. Pe data de 14 iunie 2020, o femeie de 50 de ani, din comuna Șcheia, a mers țintă la Poliție.

Aceasta le-a povestit cu lacrimi în ochi polițiștilor că, în noaptea de 13 spre 14 iunie 2020, un consătean de 21 de ani a violat-o cu sălbăticie. Oamenii legii au demarat cercetările și au ajuns la Alexandru Lupu. Conform unor surse judiciare, în noaptea de 13 spre 14 iunie, în jurul orei 24:00, individului i s-ar fi făcut chef de sex. Acesta pusese ochii de mai mult timp pe vecina lui. Chiar dacă femeia ar fi putut să îi fie mamă, acest lucru nu l-a descurajat pe individul de 21 de ani.
Aceleași surse au afirmat că tânărul a intrat în curtea femeii, a forțat ușa de la intrarea în casă și a dat nas în nas cu victima. Femeia, care locuiește singură, a auzit zgomot și s-a trezit în casă cu consăteanul dornic de amor. Și, așa, n-a mai durat mult până să se ajungă la viol.

Anchetatorii: femeia, obligată să întrețină relații sexuale normale

Surse judiciare au mai afirmat că femeia s-a speriat și l-a întrebat pe individ ce caută în casa ei. Acesta i-a spus că are chef de sex, dar vecina l-a refuzat. Astfel, acesta ar fi agresat-o pe femeie, obligând-o să întrețină raporturi sexuale normale.

După ce și-a satisfăcut poftele, Alexandru Lupu a părăsit casa femeii, făcându-se nevăzut. A doua zi dimineață, femeia a mers la Postul de Poliție, unde a reclamat grozăvia prin care a fost nevoită să treacă. Victima le-a povestit anchetatorilor că nu a avut vreo relație mai apropiată cu tânărul, respectiv că acesta nu mai fusese vreodată în casa ei. Cel mai probabil, știind că locuiește singură, individul și-a încercat norocul. Oamenii legii au continuat cercetările și au constatat că există suspiciuni că tânărul ar fi comis faptele de care l-a acuzat consăteanca sa.

Acum, urmează ca anchetatorii să stabilească în mod cert ce s-a petrecut în casa femeii. La finalul anchetei, procurorii ieșeni vor decide ce se va întâmpla în continuare cu Alexandru Lupu, tânărul arestat preventiv pentru violare de domiciliu și viol.

Adauga un comentariu