Local

A dat de băut până s-a trezit fără câteva sute de euro. Prietenii i-au pus gând rău

Publicat: 29 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A dat de băut până s-a trezit fără câteva sute de euro. Prietenii i-au pus gând rău
Un bărbat a rămas fără câteva sute de euro după ce tovarășii de pahar i-au pus gând rău

Un bărbat a rămas fără câteva sute de euro după ce prietenii de pahar i-au pus gând rău. A dat peste cap mai multe pahare de alcool, iar apoi a fost atacat

Un bărbat a rămas fără câteva sute de euro după ce tovarășii de pahar l-au atacat. Totul s-a petrecut în comuna ieșeană Deleni. Acolo, victima s-a întâlnit cu doi prieteni, iar toți au băut alcool. La un moment dat, agresorii au observat că victima are o sumă importantă de bani și au atacat-o. După ce a rămas fără bani, bărbatul s-a dus glonț la poliție, unde a cerut ajutor. Oamenii legii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal. În scurt timp, agresorii au fost identificați și reținuți.

Agresorii urmează să afle dacă vor sta după gratii pentru următoarele 30 de zile

Aceștia urmează să afle dacă vor ajunge în arest. „În dimineața zilei de 27 noiembrie 2022, Secţia 9 Poliţie Rurală Hârlău a fost sesizată de un bărbat de 52 de ani, din comuna Deleni, despre faptul că în seara precedentă, fiind la domiciliu, a consumat băuturi alcoolice împreună cu alţi doi bărbaţi din localitate, care l-au deposedat ulterior, prin violență, de suma de 750 de euro.

În cadrul cercetărilor efectuate, cei doi au fost identificați şi în baza probatoriului administrat au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, fiind introduşi în arestul IPJ Iaşi. Cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârlău, cu propuneri legale.

Un ieșean a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie

Recent, un ieșean a fost condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Anchetatorii au spus că, pe 20 noiembrie 2016, în timpul serii, Alin Cristian Mistreanu și fiul său, ce era minor în acea perioadă, au intrat cu forța într-o tonetă din municipiul Iași, de unde au furat un telefon mobil, țigări, alimente și o sumă de bani. Proprietarul tonetei și un martor i-au surprins pe aceștia în timpul comiterii faptei, însă minorul a reușit să fugă. Bărbatul a folosit violența ca să poată scăpa.

„Persoana vătămată l-a prins pe inculpat de geacă, din zona pieptului, pentru a-l imobiliza, însă inculpatul Alin Cristian Mistreanu, cu o mișcare bruscă, s-a smucit din prindere, apoi a împins-o pe persoana vătămată, reușind să fugă. Imediat, inculpatul a fost prins de geacă, din partea dreaptă, de către martor, însă inculpatul, cu o mișcare bruscă, s-a smucit şi din prinderea acestuia, părăsind zona în fugă și deplasându-se către sediul Tribunalului Iași. Inculpații au abandonat la fața locului un rucsac”, au relatat magistrații.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu cei doi agresori care și-au atacat prietenul de pahar.

Adauga un comentariu