Cancan

A dat din casă! Cine o să câștige Survivor România

Publicat: 28 apr. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A dat din casă Cine o să câștige Survivor România
Alin Chirilă și-a dat cu părerea despre cei rămași în concurs și a menționat chiar și numele celui care ar avea mari șanse să câștige

Alin Chirilă, fostul concurent de la Survivor România 2023, a fost invitat în emisiunea lui Măruță, difuzată la Pro TV, acolo unde a vorbit despre colegii săi din cadrul competiției. Luptătorul MMA a oferit detalii picante cu privire la momentele din spatele camerelor de luat vederi.

Alin Chirilă și-a dat cu părerea despre cei rămași în concurs și a menționat chiar și numele celui care ar avea mari șanse să câștige. Pe de altă parte, fostul Războinic a vorbit despre Alexandra Porkolab într-un mod mai…fără perdea. În altă ordine de idei, deși nu s-a așteptat ca Bianca Patrichi să fie eliminată de la Survivor, sportivul a precizat, totuși, un posibil motiv pentru care nu a fost votată de public.

Cine o să câștige Survivor România

Alin Chirilă susține că Bianca Patrichi și-ar fi dezamăgit publicul, deoarece „a mers și în stânga, și în dreapta”, spune el. Însă, ceea ce a atras cel mai mult atenția publicului a fost declarația acestuia cu privire la Andrei Krișan și Alexandra Porkolab. Se pare că între cei doi ar fi fost o idilă ceva mai…intensă, după spusele fostului concurent cu banderolă albastră.

„Bianca nu a fost tot timpul pe aceeași lungime de undă. A mers și stânga, și dreapta, probabil de asta i-a dezamăgit pe cei de acasă. Nici Krișan nu a fost foarte vocal în emisiune. A stat în spatele lui Porkolab cam tot timpul. Eu cred că între ei a fost o chestie mai intensă în prima parte a emisiunii și după unificare, Krișan a mers cu fetele de la Faimoși și Porkolab s-a simțit trădată”, a spus Alin Chirilă în emisiunea lui Măruță.

Alin Chirilă crede că va fi o finală a fetelor în acest sezon. Fostul supraviețuitor spune că Alexandra Porkolab are punctaje foarte bune în concurs, însă el o susține pe Ștefania pentru a câștiga marele premiu. Din păcate, mai spune el, cine ar avea mari șanse să câștige este, de fapt, Carmen Grebenișan.

„Eu cred că o să fie o finală a fetelor. Uitându-mă pe statistici, am văzut că Ștefania a mai scăzut după punctaje. E foarte bună Porkolab pe punctaj, dar eu o susțin pe Ștefania să câștige. Din păcate, cine cred eu că va câștiga e Carmen”, a mai spus Alin Chirilă.

Carmen Grebenișan se confruntă cu momente grele la Survivor România

În urmă cu ceva timp, Carmen Grebenișan a cedat după ce s-a luptat cu brio pe traseu. Vedeta a leșinat imediat cum a terminat proba și a avut nevoie de asistență medicală. Lipsa hranei și a unor condiții decente par să o afecteze pe influenceră. Chiar dacă blondina își dorește să rămână cât mai mult la Survivor România și să joace finala, mulți dintre fanii ei se tem de faptul că ar putea ceda înainte să ajungă acolo, corpul ei suportând cu greu tratamentul la care este supus.

Dincolo de toate acestea, blondina a intrat în cea de-a 17-a săptămână de Survivor, ceea ce și-a pus destul de evident amprenta pe chipul ei. Acum, Carmen Grebenișan nu mai amintește aproape deloc de femeia frumoasă de pe conturile de socializare, fiind complet schimbată.

Adauga un comentariu