Economic Local

A dat foc deșeurilor pe care le-a scos din casă. Cu ce amendă s-a ales un ieșean care a deranjat toți vecinii cu fumul provocat

Publicat: 01 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A dat foc deșeurilor pe care le-a scos din casă. Cu ce amendă s-a ales un ieșean care a deranjat toți vecinii cu fumul provocat

Unii ieșeni pur și simplu nu înțeleg faptul că depozitarea necontrolată și incinerarea deșeurilor sunt total nepermise pe raza municipiului Iași pentru că asta duce la poluarea mediului înconjurător și la deranjarea vecinilor din apropiere.

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional conform H.C.L. Iași nr. 54/2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 1.000 lei, pe C.S, întrucât incinera diverse deșeuri pe domeniul public al municipiului Iași”, au declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Amendă usturătoare pentru că a depozitat nisip pe domeniul public

Astfel de sancțiuni sunt aplicate la ordinea zilei în Iași. Numeroase situații sunt întâlnite și în cazul celor care depozitează diverse materiale de construcții pe domeniul public.

„Angajații din cadrul Biroului Protecția Mediului au sancționat contravențional conform H.C.L. Iași nr. 54/2020 pentru reglementarea normelor privind gospodărirea și instaurarea unui climat de ordine și curățenie în municipiul Iași, cu amendă în valoare de 2.500 lei, pe RM., întrucât a depozitat nisip pe domeniu public, fără a deține autorizație în acest sens”, au mai declarat reprezentanții Poliției Locale Iași.

Adauga un comentariu