National

A început campania electorală la parlamentare. Candidaţii Pro România Iaşi au intrat în bătălia pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României

Publicat: 06 nov. 2020
Începere Campanie Electorală Alegeri Parlamentare
Începere Campanie Electorală Alegeri Parlamentare

Începând din această noapte s-a dat startul la alegerile parlamentare 2020. Printre formaţiunile politice care vor candida la scrutinul din 6 decembrie se afla şi filiala ieşeana a Pro România. Candidaţii formaţiunii politice au lipit primele afişe electorale în zona Piaţa Unirii.

Organizaţia judeţeană PRO România Iaşi a depus în data de 22 octombrie 2020 listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Lista organizaţiei la Camera Deputaţilor este deschisă de Sorin Iacoban, preşedintele filialei, iar la Senatul României lista este deschisă de Iurie Leanca, fostul premier al Republicii Moldova.

Pro România are cea mai bună listă, susține Sorin Iacoban

Sorin Iacoban, cel care deschide lista pentru Camera Deputaţilor, a ţinut să facă unele precizări referitoare la lista pe care Pro România o depune. Acesta este de părere că partidul din care face parte are cea mai bună lista de candidaţi pentru alegerile parlamentare de pe data de 6 decembrie 2020. Lista la Senat este deschisă de un fost premier al Republicii Moldova şi este completată de un fost prim-vicepresedinte al Parlamentului de peste Prut. În altă ordine de idei, Sorin Iacoban este de părere că lista conţine persoane capabile şi care pot aduce un plus valoare politicii naţionale:

„Noi care suntem un partid tânăr, este pentru prima dată când depunem liste pentru candidaţi la Parlamentul României. Noi avem cea mai bună lista pe care un partid o poate avea, atât pentru candidaturile la Camera Deputaţilor cât şi pentru Senatul României. Când spun asta, avem, iată, un fost premier al Republicii Moldova, avem pe lista un fost prim vicepreşedinte al Parlamentului de la Chişinău, avem senatori, foşti deputaţi, foşti subprefecţi, medici, oameni care au experienţa în domeniul lor. Suntem un partid care ne dorim ca în perioada următoare România să iasă din mocirla asta. Ne dorim să facem un altfel de politică pentru ţară”, a completat Sorin Icoban.

Comentarii
  • A început coțcâreala –de prostire a populimi pentru voturi —–dar actuali așa ziși parlamentari nu propagheazâ nimic ce au fâcut ei în parlament 4 ani pentru iași —în afarâ de avantajale de care beneficiazâ cu ajutorul populimi înspre înbogâțirea lor—–

  • Iacoban vrea iar la ciolan,n a luato n barba destul la locale,vrea acu deputatie,cand o zbura porcul,stai jos iacobane du te la sah,acolo esti prezidente

Adauga un comentariu