Cancan ultimă oră

A intrat în restaurant și s-a aruncat în brațele Biancăi Drăgușanu. Alex Bodi și Gabi Bădălău au rămas mască

Publicat: 26 sept. 2021
Bianca Dragusanu selfie in masina
Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău au ţinut povestea de dragoste pe care au trăit-o departe de ochii curioşilor

Două cupluri celebre, cu legături ”strânse” între ele, au petrecut, în urmă cu două zile, într-un restaurant din Capitală, unde dedicațiile cu manele s-au dat la foc automat. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, de o parte, Oana Marica și Alex Bodi, de cealaltă. Dar apariția a două persoane chiar atunci a fost surpriza serii!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău numai o zi cu zâmbete nu au avut, după ce milionarul a fost prezentat îmbrățișat cu Claudia Pătrășcanu, într-o benzinărie. Mai mult, a sărutat-o pe gât pe femeia care i-a dăruit doi copii, dar de care s-a separat în urmă cu doi ani, fiind în proces de diforț.

Diva i-a pregătit, însă, o surpriză lui Gabi Bădălău, invitația la restaurant, pe seară, doar că acolo avea să dea peste Alex Bodi, nimeni altul decât fostul ei soț. A știut Bianca și a vrut să-i dea o lecție lui Bădălău?

Fiica fostei soții a lui Bodi a sărit în brațele Biancăi Drăgușanu

Cert e că Bădălău nu s-ar fi simțit deloc în largul lui, mai ales că Bianca și Alex Bodi, aflat la o masă cu prietenii, dar și cu Oana Marica, s-ar fi privit insistent de câteva ori. Martorii prezenți la acea seară de pomină au povestitcă de la mesele celor doi foști iubiți, Bianca și Alex, au început să curgă dedicațiile, iar zâmbetele lor au devenit, și pentru a impresiona, mult mai largi.

Dar când petrecerea era în toi, în restaurant și-au făcut apariția două persoane care i-au lăsat mască pe toți: Raluca, fosta soție a lui Alex Bodi! Și nu singură, ci alături de fiica pe care o are cu Bodi. Surpriza avea să continue. Femeia s-a dus direct la Bianca Drăgușanu și a salutat-o. De altfel, cele două au devenit prietene foarte bune de mai mult timp. Iar fata ei a sărit, pur și simplu, în brațele Biancăi, pe care a îmbrățișat-o cu drag.

Apoi, cele două au avut câteva minute bune în care și-au povestit una, alta. Ulterior, Bianca a revenit la masă la Gabi Bădălău. Petrecerea era departe de a se fi încheiat. Dedicațiile au continuat de la Gabi și Bodi, iar Bianca l-a umplut de sărutări pe bărbatul pe care-l vrea soț. ”A treia oară e cu noroc”, spunea, în primăvară, Bianca și se referea la relația pe care o are cu fiul fostului ministru al Economiei.

 

Adauga un comentariu