International

A murit Bruce Williamson, fostul solist al trupei The Temptations. Artistul a fost răpus de coronavirus

Publicat: 09 sept. 2020
A murit Bruce Williamson
A murit Bruce Williamson, fostul solist al trupei The Temptations. Artistul a fost răpus de coronavirus

A murit Bruce Williamson, fostul solist al trupei The Temptations, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Artistul s-a stins din viață la doar la 49 de ani. Acum apropiații și fanii îi aduc un ultim omagiu pe retele de socializare.

Fostul solist al trupei The Temptations s-a stins din viață la 49 de ani, în urma infecției cu virusul COVID-19. Bruce Williamson a fost răpus de noul virus, iar acum apropiații și fanii îi aduc un ultim omagiu.

A murit Bruce Williamson, fostul solist al trupei The Temptations

Bruce Williamson a fost unul dintre vocaliștii principali ai celebrei formații americane care a devenit cunoscută în întreaga lume. Artistul a crescut în California, iar prima legătură cu muzica a avut-o în corul bisericii în care cânta în fiecare săptămână.

Mai apoi a devenit cunoscut pentru activitatea alături de trupa The Temptations, unde a fost unul dintre principalii vocaliști în perioada 2006-2015. Fanii au fost impresionați de numeroase hituri lansate, printre care My Girl, I Can’t Get Next to You şi Papa Was A Rollin’ Stone, lansate la casa de discuri Motown Records, în anii ‘1960 şi ‘1970. Formaţia a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989.

Coronavirusul l-a răpus

Artistul a murit la vârsta de 49 de ani în urma infectării cu virusul COVID-19, a anunțat DPA, potrivit Agerpres. Bruce Williamson a încetat din viață, duminică seara, la Mountain View Hospital din Las Vegas. Solistul suferea și de alte afecțiuni, însă infectarea cu noul coronavirus i-a fost fatală.

Decesul artistului a fost anunțat pe rețelele de socializare de către familia acestuia.

„Nu există cuvinte în lumea asta care să exprime felul în care mă simt acum. Te iubesc, tati, mulţumesc că ai fost grozav, mulţumesc pentru că ai fost iubitor, mulţumesc pentru că Ai Fost Cine Eşti… Ne vom întâlni din nou.”, a declarat Bruce Alan Williamson Jr., fiul fostului vocalist al trupei The Temptations.

Un ultim omagiu i-a fost adus și de către Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei.

„Regretăm moartea unuia dintre fraţii noştri. Odată ce faci parte din Temptation, rămâi mereu membru Temptation”, a declarat Otis Williams, unul dintre componenţii originali ai trupei, pentru USA Today.

Doliu în lumea ciclismului. Cea mai bună ciclistă de anduranță a României a decedat într-un accident rutier

Cristina Berna, considerată cea mai bună ciclistă de anduranță a României, a murit într-un accident rutier, în județul Mehedinți, după ce a fost lovită de o autoutilitară care transporta nisip.

Sportiva se afla ieri, 8 septembrie, într-un tur prin Munții Banatului, la 20 de km de Drobeta Turnu Severin, pentru a se antrena. A intrat într-o zonă foarte înclinată și nu a mai putut controla ghidonul, motiv pentru care a intrat pe contrasens și a intrat sub roțile unei mașini. Șoferul nu a putut să evite impactul.

Cauza accidentului, spun polițiștii, ar fi fost viteza prea mare cu care circulă Cristina Berna.

Bărbatul care se afla la volanul mașinii a fost testat, dar nu s-a găsit nicio urmă de alcool în sângele său. Șoferul a declarat faptul că i-a fost imposibil să evite impactul: „Venea de sus și venea cu viteză. Nu știam ce să fac”.

Adauga un comentariu