Actualitate

A murit Darius, şoferul care a provocat accidentul din Cobadin, Constanța. Băiatul s-a alăturat celor trei prieteni 

Publicat: 09 aug. 2022
soferul implicat in accidentul din Cobadin a murit
S-a descoperit un nou martor în accidentul de la Cobadin

Darius, băiatul în vârstă de 16 ani, care a provocat accidentul în care i-au murit trei prieteni, în Cobadin, judeţul Constanţa, a murit în această dimineaţă, 9 august.

Luni, 8 august, Alex, prietenul lui Darius care se afla în maşină în momentul accidentului, s-a stins şi el din viaţă din cauza rănilor grave.

masina implicata in accidentul de la Cobadin
Tânărul în vârstă de numai 16 ani era internat în stare critică pe Secţia de Terapie Intensivă

A murit şoferul care a aprovocat accidentul de la Cobadin

Şoferul care a provocat accidentul de la Cobadin, din judeţul Constanța, a murit în această dimineaţă, 9 august. Tânărul în vârstă de numai 16 ani era internat în stare critică pe Secţia de Terapie Intensivă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Astfel, toţi cei patru tineri, minori, ce se aflau în autoturism în noaptea de joi spre vineri, 5 august, au murit în accidentul de la Cobadin. Ana şi Daniela, cele două fete în vârstă de 13, respectiv 16 ani, sunt cele ce și-au pierdut viaţa chiar la locul tragicului accident.

Reamintim că momentul impactului dintre cele două autoturisme a fost surprins de o cameră de supraveghere aflată în intersecţia din Cobadin. Pe imaginile video se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat cu viteza într-un autoturism marca BMW. În urma impactului, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie.

Oamenii adunaţi la faţa locului au sperat într-o minune, dar din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa celor două fete. Cât despre cei doi băieţi, grav răniţi, au fost transportaţi la spital, însă amândoi au murit, în ultimele 24 de ore.

Precizăm că înainte de a provoca tragedia în care trei minori şi-au pierdut viaţa, şoferul s-a filmat în timp ce bea o sticlă de vin, chiar la volanul maşinii.

masina implicata in accidentul de la Cobadin
În urma impactului, Volkswagen-ul a ricoşat şi a lovit o altă maşină aflată în benzinărie

Patru tineri, minori, și-au pierdut viața într-un teribil accident

Amintim faptul că în noaptea de joi spre vineri, 5 august, a avut loc un accident rutier pe DN3, în dreptul unei benzinării din Cobadin, județul  Constanța. La volanul unuia dintre autoturisme se afla un minor de 16 ani, cele două fete, de 13 şi respectiv, 16 ani, dar şi un tânăr de 17 ani. În urma impactului dintre cele două autoturisme, fetele au murit pe loc, iar şoferul şi celălalt băiat au fost grav răniţi, fiind găsiţi inconstieti, cu numeroase traumatisme.

În cealaltă maşină implicată în accident, se afla un tânăr de 23 de ani, care a scăpat cu doar câteva răni uşoare.

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

În această dimineață însă, 9 august, a murit și Darius, şoferul care a provocat accidentul din Cobadin, Constanța.
Adauga un comentariu