International

A murit înecat, după ce s-a logodit: “Mi-a spus că se întoarce imediat”

Publicat: 06 sept. 2020
A murit înecat, după ce s-a logodit: “Mi-a spus că se întoarce imediat”

Un tânăr din Brazilia a murit înecat la doar câteva minute după ce s-a pozat cu proaspăta sa logodnică. Tânărul s-a aruncat într-un lac pentru o cursă de înot cu prietenii, însă nu a mai ieșit viu din apă.

Tragedia a avut loc pe 31 august. Omul de afaceri brazilian Joao Guilherme Torres Fadini, în vârstă de 24 de ani, și logodnica sa Larissa Campos, în vârstă de 25 de ani, își sărbătoreau logodna cu prietenii la barajul Itupararanga, din statul brazilian Sao Paulo, potrivit Mirror.

A murit înecat, după ce s-a logodit

La câteva clipe după ce s-a fotografiat cu logodnica sa, Joao – despre care apropiații spun că era un bun înotător – a plonjat în apă pentru o cursă cu prietenii, însă a întâmpinat dificultăți și a dispărea sub apă.

„M-a sărutat pe frunte și apoi și-a scos tricoul și a intrat în apă împreună cu prietenii noștri. Mi-a cerut să îl aștept și mi-a spus că mă iubește și că se întoarce imediat. Au început o cursă de înot către celălalt mal. Aproape toată lumea a renunțat și au rămas doar el și cumnatul meu Gabriel”, a povestit îndurerată Larissa.

Cei doi bărbați au continuat să înoate, însă Joao a dispărut bursc sub apă. El a fost căutat cu disperare de logodnică sa și de prieteni, însă fără succes.

Abia după o oră și jumătate, o echipă de scavandri i-a găsit trupul neînsuflețit.

Joao și Larissa își stabiliseră deja și data nunții – în luna mai – și abia așteptau să îți întemeieze o familie. Pe 8 septembriei, cei doi împlineau un an de relație.

Tânăr salvat de la înec de oameni, bătut de tatăl său! Şi bătut şi aproape de înec

Momente bizare în staţiunea turistică Eforie Nord din Constanța. Un tânăr care a fost salvat de la înec a fost ulterior bătut de tatăl acestuia. Tânărul a fost salvat de la incec de doi bărbaţi, iar imediat după misiunea de salvare, tânărul a ajuns să ia bătaie de la tatăl acestuia. Imediat după ce a ajuns pe malul mării, tânărul a intrat în ” mainile” părintelui grijuliu. Incidentul a fost văzut de zeci de turişti care se aflau în zonă. Părintele a vrut, cel mai probabil, să îi dea o lecţie tânărului.

După deschiderea sezonului turistic din Constanța, au apărut zeci de cazuri în care, tinerii care s-au aventurat în marea învolburata au decedat. Vorbim de o inconştientă care apare în fiecare an în zona literalului românesc. Marea şi valurile puternice fac anual zeci de victime printre rândurile tinerilor teribilişti. Marea Neagră îşi ia tributul în fiecare an şi nu ţine cont de sex, vârsta său grad social. De la începutul sezonului estival şi până în prezent, presa locală menţionează că 21 de persoane au fost salvate de militarii ISU de la incec din mare iar 3 persoane din lacuri.

La Eforie Nord a avut loc un eveniment tragic-comic

Dacă nu ar fi de plâns, sigur ar fi de râs. Cam aşa s-ar putea spune despre incidentul petrecut la Eforie Nord în aceste zile. replicaonline.ro menţionează cazul unui băiat care, după ce a fost salvat de la înec a fost bătut de tatăl lui imediat după ce a ajuns pe mal. În loc să se bucure de câteva momente de linişte, băiatul a primit o bătaie exemplară.

Conform informaţiilor date de presă locală se pare că tânărul se aventuare în valurile tulbure ale Marii Negre. Între timp, din cauza curenţilor puternici, acesta nu a mai putut înota. Totuşi, norocul acestuia a fost ca doi bărbaţi care l-au văzut, au sărit imediat în ajutor. Ajuns la mal, tânărul a avut parte de o surpriză şi mai neplăcută. În loc ca familia să îl consoleze, să îl încurajeze, acesta s-a trezit cu o bătaie exemplară din partea tatălui care, cel mai probabil, a vrut să îi dea o lecţie în faţa a zeci de oameni.

Cel care l-a ajutat pe salvamar să îl scoată a încercat să îi ia apărarea copilului însă nu a putut sta în calea tatălui nervos. În loc să îi ofere atenție pentru a se putea liniști după sperietură trasă, bărbatul a decis că „bătaia e ruptă din rai” și dacă îi „dai două” se învață și nu mai face.

Comentarii
 • Coane, stai sa vezi. Chestiile astea cu apa sunt foc de bizare.
  Cu apa din piscina sau din Dunare ajijderea.
  Tot asa, tot un om de afaceri se preiubea cu sotia lui. Si merg ei la o petrecere ani-versara (carevasazica) si apoi ea nu il mai vede in viata.
  Apa din piscina ? Nuuuu.
  Apa din Dunare ? Ca omul era si pescar. Nuuuu.
  Omul avea si puscoci. Ia ghiciti !

Adauga un comentariu