Local

Un copil în vârstă de trei ani a căzut într-o baltă. Părinții acestuia au trăit șocul vieții, crezând că băiețelul s-a înecat – Exclusiv

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un copil în vârstă de trei ani a căzut într-o baltă. Părinții acestuia au trăit șocul vieții crezând că băiețelul s-a înecat - Exclusiv
Momente de panică pentru un cuplu din Iași după ce copilul de trei ani al acestora a căzut într-o baltă

Momente de panică pentru un cuplu din Iași. Un copil în vârstă de trei ani din localitatea Gârbești din comuna Țibana a căzut într-o baltă. Părinții acestuia au trăit un șoc imens atunci când au crezut că băiețelul s-a înecat. Aceștia au apelat numărul unic de urgențe 112 pentru a sesiza faptul că fiul lor s-a înecat.

După ce situația s-a liniștit aceștia au răsuflat ușurați când au realizat că micuțul nu a pățit nimic.

Tragedie într-o familie extrem de bună din Iași. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți preoți a murit înecat ieri în Marea Neagră. Avea doar 20 de ani

Tragedie într-o familie extrem de bună din Iași. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți preoți din Iași a murit ieri înecat pe litoral. Ilie Gabriel Melniciuc-Puică avea doar 20 de ani și se afla pe litoral împreună cu câțiva prieteni. A intrat în apa mării și nu a mai ieșit. Când s-a dat alarma, în zonă a ajuns un echipaj SMURD. Tânărul a fost scos într-un final din apă, iar personalul medical a început de îndată manevrele de resuscitare. Din păcate, după câteva zeci de minute medicii au fost nevoiți să declare decesul. Ulterior, trupul neînsuflețit al tânărului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Constanța pentru necropsie.

Colegiii de facultate a tânărului decedat au trasnmis un mesj de condoleanţe

” Societatea Studenților Teologi din Iași- SSTI își îndreaptă gândul în aceste clipe către familia Părintelui Ilie Melniciuc-Puică și a Doamnei Prezb. Nicoleta, ambii profesori în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Iași, care este în aceste momente greu încercată.

În cursul zilei de astăzi, 09 august 2020, Ilie Gabriel Melniciuc, fiul lor, a trecut la cele veșnice în stațiunea Olimp din Constanța în urma unui stop cardio-respirator.

Ne exprimăm sentimentele de durere fața de familia îndoliată și adresăm îndemnul frățesc pe această cale către toți elevii, studenții și tinerii de a fi alături de aceasta prin rugăciune și prin pomenirea sufletului adormitului robului lui Dumnezeu Ilie Gabriel!

Sincere condoleanțe familiei îndurerate și nădejde neclintită în puterea lui Hristos!

Dumnezeu să-l odihnească!

Veșnică pomenire din neam în neam!” se arată în postare.

Polițiștii din Constanța au deschis un dosar penal în acest caz

Polițiștii constănțeni au deschis în acest caz un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Ulterior, trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus la Iași pentru a fi înmormântat creștinește. Vestea morții tânărului a căzut ca un trăznet. Despre el nu sunt de spus decât cuvinte de laudă.

„Un copil bun, un elev și un student silitor. Este o tragedie… Nu ne vine să credem că s-a întâmplat asta”, a spus un apropiat de-al familiei.

Tânărul era fiul Pr. Conf. Dr. Ilie Melniciuc-Puică și al Prof. univ. dr. Nicoleta Melniciuc-Puică

Ilie Gabriel Melniciuc-Puică era unul dintre copiii Pr. Conf. Dr. Ilie Melniciuc-Puică, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți preoți din Iași. De asemenea, el era fiul Prof. univ. dr. Nicoleta Melniciuc-Puică, profesor universitar la secția de artă sacră a Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloae” din Iași. Familia Melniciuc-Puică este o familie extrem de respectată în Iași și foarte implicată în ceea ce ține de ortodoxie.

Tragedie după tragedie pe litoralul românesc

În acest an, pe litoral și-au pierdut viața mai multe persoane. Din păcate, mulți își încearcă norocul și se avântă în larg chiar dacă nu știu să înoate. Curenții puternici și valurile mari au răpit multe vieți. Salvamarii încearcă să țină pe câte posibil turiștii la distanță, însă nu reușesc să facă asta. Chiar și când este arborat steagul roșu există persoane care intră în apă și își pun viața în pericol. Marea își ia în fiecare an tribut și distruge vieți. Acest tânăr din Iași a ajuns pe litoral pentru câteva zile de distracție, nu știa să înoate și totul s-a terminat cum nu se putea mai prost. Acum, familia lui se pregătește de înmormântare. Dumnezeu să îl ierte!

Adauga un comentariu