Cancan

A murit Nathalie, fosta soție a lui Alain Delon. Actrița a fost răpusă de o boală cumplită

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A murit Nathalie fosta soție a lui Alain Delon. Actrița a fost răpusă de o boală cumplită
Nathalie, singura soție a lui Alain Delon, s-a stins din viață la 79 de ani

Doliu pentru marele nume al cinematografiei mondiale, după ce a murit Nathalie, fosta soție a lui Alain Delon, și mama lui Anthony Delon. Actrița franceză, care s-a stins din viață la 79 de ani, a fost singura soție a marelui actor. Din relația lor s-a născut Anthony, unul dintre cei patru copii ai lui Alain Delon.

Actriţa Nathalie Delon a fost singura femeie pe care Alain Delon a dus-o în fața altarului. Nathalie Delon, care avea un fiu cu starul cinematografiei franceze, își vizitase fostul soț cu doar câteva zile înainte de decesul fulgerător.

A murit Nathalie, fosta soție a lui Alain Delon

Actrița franceză Nathalie Delon s-a stins din viață la 79 de ani, anunțul a fost făcut de fiul acesteia. Fosta soție, și singura de altfel, a actorului Alain Delon a fost răpusă de o boală cumplită și s-a stins la Paris, înconjurată de cei dragi.

„Mama mea a decedat în această dimineaţă la ora 11:00, la Paris, înconjurată de cei apropiaţi. A murit din cauza unui cancer cu evoluţie rapidă”, a declarat Anthony, fiul celor doi.

Cum s-au cunoscut Nathalie și Alain Delon

Povestea de dragoste dintre Nathalie și Alain Delon a început pur întâmplător. Pe când îl întâlnea pe marele actor într-un club de noapte, Nathalie avea doar 21 de ani. Pe atunci Alain Delon era logodit cu Romy Schneider, însă asta nu l-a împiedicat să se îndrăgostească de Nathalie și să aibă o relație pasională cu ea. Iar pentru că dragostea lor era prea mare, actorul se desparte de logodnica lui și se căsătorește cu Nathalie în 1964.

Luna de miere și-o petrec la bordul vasului „France”, iar apoi se mută în Los Angeles, unde se naște Anthony. Viața de familie nu a fost roz pentru prea multă vreme și ușor-ușor apar neînțelegerile, care se mută și pe platourile de filmare. În 1969, Nathalie și Alain divorțează.

Cine a fost Nathalie Delon

Actriţa s-a născut Francine Canovas, pe 1 august 1941, la Oujda, în Maroc, pe atunci sub protectorat francez. A venit la Paris în 1962, după ce s-a despărţit de primul soţ, Guy Barthelemy, fost cadru militar, cu care a avut o fiică.

Nathalie Delon va rămâne în memoria marelui public pentru rolul Jane, partenera lui Alain Delon în „Le Samourai” (1967), inspirat din romanul „The Ronin”, de Goan McLeod.

Așadar, cinematografia franceză este în doliu după ce a murit Nathalie, fosta soție a lui Alain Delon…

Adauga un comentariu