Titlurile zilei

A murit unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași, care a intrat în mințile a mii de femei! Clienții făceau rând ca la sfintele moaște. „În curtea lui erau mereu oameni”

Publicat: 07 dec. 2022
A murit unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași care a intrat în mințile a mii de femei Clienții făceau rând ca la sfintele moaște. În curtea lui erau mereu oameni
Nea Costică ghicitorul este căutat de clienți și acum

Clienții îl caută în continuare pe unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași, care a murit. Nea Costică ghicitorul era cunoscut în toată Moldova. Acesta avea diverși clienți, din toate categoriile sociale, inclusiv avocați, medici, politicieni sau directori

Moartea lui nea Costică ghicitorul, din satul Vlădiceni, comuna Tomești, a întristat pe toată lumea. Unul dintre cei mai cunoscuți ghicitori din Moldova era Costică Dumitriu, în vârstă de 78 de ani, cunoscut pentru previziunile sale care s-au adeverit de multe ori.

Astfel, la el veneau atât oameni cu bani, avocați, medici, politicieni sau directori, cât și oameni care fie aveau probleme de sănătate și voiau să știe dacă se vor vindeca, fie aveau ghinion în dragoste și își căutau jumătatea ori voiau să știe dacă partenerul îi înșală.

Mii de persoane au apelat la „harul” lui pentru a-și afla viitorul. Ieșeanul a practicat acest obicei mai bine de 50 de ani. Anul trecut, înainte de Crăciun, când reporterii BZI au fost la el acasă, în căsuța lui modestă, nea Costică a spus că multe persoane își vor găsi sfârșitul în 2022, care va fi un an foarte greu. Nea Costică ghicitorul, așa cum îi spune lumea, se temea pentru viitor, știind deja ce urmează, acest lucru împărtășindu-l și reporterilor BZI.

Nea Costică era unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași

Bătrânul prezicător era abia întors din spital, după o operație la rinichi. Boala necruțătoare l-a răpus în numai trei săptămâni, după cum spun localnicii.

„Era foarte bolnav, avea ceva la rinichi. În trei săptămâni s-a dus. Păcat! Lumea vine și acum, îl caută la poartă și pleacă supărată că nu mai poate să îi ghicească. Tot Iașul venea la el. De la medici, directori, avocați, la sătenii de aici. Nu și-a prezis moartea, dar a prezis alte lucruri. De asta venea lumea la el, că zicea bine”, susține unul dintre vecinii lui nea Costică ghicitorul.

Înaltpreasfințitul Părinte Calinic Botoșăneanu, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, Calinic Dumitriu, după numele din buletin, este nepotul ghicitorului Costică. Unchiul prelatului susținea că i-a prevestit încă de când era mic copil că va ajunge un mare preot. Încă de atunci a știut și a simțit că ceea ce spune el se adeverește și toți din jurul lui rămâneau uimiți.

Localnic: „Tot timpul era agitație pe la el. Acum e gol, e pustiu”

Localnicii mai spun că la casa lui nea Costică vine uneori un nepot ce are grijă de locuință. La mormântul său îngrijit mai sunt câteva coroane de flori, rămase de la înmormântare.

„Din câte știu, mai vine pe la el, să vadă ce e cu casa și să mai aibă grijă de ea, un nepot. Copiii nu sunt aici. În curtea lui erau mereu oameni, veneau la ghicit, în perioada asta tăiau porcul. Era agitație pe la el, tot timpul. Acum, vedeți și dumneavoastră, e gol, e pustiu.

El era sătean de-al nostru, era de mulți ani în satul Vlădiceni. Era cunoscut în toată Moldova pentru că veneau oameni și din alte județe să le ghicească. Cred că avea har pentru că veneau mulți. El mai vorbea cu noi și ne mai spunea că o să vină vremuri grele. A avut dreptate! Uitați ce vremuri sunt acum, cu războiul și viața asta. Totul e scump, nu mai au bătrânii bani de o pâine”, mai spune un localnic.

O altă prezicătoare care a discutat în emisiunile BZI LIVE despre Apocalipsă este Maria Ghiorghiu. Pe de altă parte, nea Costică,  unul dintre cei mai mari ghicitori din Iași, se temea de vremurile care vor urma, însă nu a făcut previziuni despre Apocalipsă.
Comentarii
  • Numai prostii,escrocul de nea costica,a fost un bagabont !! A chiuretat,de pe timpul lui ceausescu,sute de femei,in special de la fabrica de ulei,a facut si puscarie pt asta ! A luat de femeie o urata de la fb de ulei,iar barbatul ei,neculai,mai urat ca ea,s-a spanzurat !! Oare nea costica,si-a ghicit sfarsitul ???😂😂😂😂

Adauga un comentariu