Titlurile zilei

A născut-o în secret la vârsta de 16 ani și a abandonat-o! Ce a urmat bate filmele de la Hollywood!

Publicat: 01 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
A născut-o în secret la vârsta de 16 ani și a abandonat-o Ce a urmat bate filmele de la Hollywood
A născut-o în secret la vârsta de 16 ani și a abandonat-o

Sabrina Chilcoș, în vârstă de 20 de ani, este numele ieșencei care a reușit să-și găsească liniștea, după ce mama sa biologică a născut-o, la vârsta de 16 ani, fără ca tatăl său să știe, și a abandonat-o într-un centru de plasament. Ce a urmat bate filmele de la Hollywood!

Imediat după aceea, unchiul mamei a mers și a adoptat-o, acesta neavând niciun copil cu soția sa. Ani la rând, cei doi i-au ascuns fetei adevărul, aceasta întrebându-se mereu cine e mama sa. Tânăra și-a găsit un drum în viață, a promovat Bacalaureatul, iar în prezent e fotograf.

Povestea ei bate filmele de la Hollywood!

În urmă cu 20 de ani, o copilă de 16 ani, din comuna Sinești, a născut o minune de fată, numită Sabrina Chilcoș. Din păcate, mama acesteia, fiind speriată și copleșită de situație, a abandonat-o într-un centru de plasament. Norocul fetei a făcut ca imediat după aceea unchiul mamei biologice să o adopte. Mai departe, de la vârsta de 5 ani, când a aflat că a fost adoptată, de fapt, a început să-și pună întrebări în legătură cu mama sa, dorindu-și să afle cine e și cum arată cea care i-a dat viață. Constant, copila obișnuia să meargă la bunica sa, aveau o relație foarte apropiată, dar nu înțelegea de ce părinții adoptivi nu erau foarte fericiți, văzând cât de bine se înțeleg cele două. Crescând, ajunsese să creadă că poate chiar bunica e mama sa, având în vedere faptul că ai săi părinți erau deranjați, în continuare, de relația cu aceasta.

„Vedeam că sunt atât de deranjați de faptul că vorbeam des cu bunica, dar nu înțelegeam de ce. Ajunsesem să cred că ea ar putea fi mama mea, din moment ce părinții mei erau atât de supărați, mă gândeam că alt motiv nu ar exista. Într-o zi, pe când aveam 15 ani, bunica mea s-a enervat foarte tare și mi-a spus totul, nu-mi venea să cred. Efectiv, mi-am dat seama că eu am știut dintotdeauna cum arată mama mea, o aveam la prieteni pe Facebook, doar că stătea în Italia.

Nu a venit să-mi spună ceva, e recăsătorită, nu știu dacă are alți copii, nu cred, dar știu că le-a spus tuturor că am fost cea mai mare greșeală din viața ei ”, a declarat Sabrina Chilcoș.

Copilul abandonat în urmă cu 20 de ani este fericit astăzi

După ce a aflat cine este mama sa și a văzut că nici în al doisprezecelea ceas nu face vreun pas către ea, Sabrina și-a spus că, orice ar fi, viața merge mai departe și că e momentul să lase trecutul în urmă, clădindu-și un viitor.

„Nu avem treabă una cu cealaltă și nici cei din familia mea nu știu prea multe de ea. Sunt recunoscătoare faptului că am avut parte de o familie, deși nu a fost totul mereu roz, ca în fiecare alta. Am absolvit liceul «Virgil Madgearu», am luat Bacalaureatul și am spus să mă apuc de fotografiat, să fac ceva. Acum, aștept să-mi fac propriul studio foto, în apartamentul în care mă voi muta cu iubitul meu. Momentan, fac poze tuturor celor care doresc, la prețuri foarte accesibile, dar nu am un studio, sper ca până de Crăciun să reușesc să fac asta.

Sunt o fată copilăroasă, plină de vise și speranțe combinate cu o doză de optimism. Deși viața, în acești 20 de ani, nu prea mi-a deschis multe uși, din pricina problemelor, am ajuns totuși să-mi fructific pasiunea pentru fotografie. De câțiva ani, a început să-mi sclipească ochii după un DSRL cu care aș putea face fotografii mai frumoase, însă nu am avut posibilitatea. De câteva luni, am reușit sa achiziționez un Canon 2000D, cu care am început să-mi fac «damblaua» și pe care încă îl folosesc”, a adăugat Sabrina Chilcoș.

Este important de precizat că ieșeanca nu are sentimente de ură față de cea are i-a dat viață, ci se gândește doar la viitor, fiind indiferentă vizavi de trecutul ce „bate filmele americane”.

Comentarii
Adauga un comentariu