Titlurile zilei

A omorât doi oameni, iar acum „zace” în Spitalul Pădureni-Grajduri. Priviți aceste desene făcute de unul dintre cei mai periculoși pacienți! „Este o consecință a instalării unei acțiuni malefice!” GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 04 iul. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
A omorât doi oameni iar acum zace în Spitalul Pădureni-Grajduri. Priviți aceste desene făcute de unul dintre cei mai periculoși pacienți Este o consecință a instalării unei acțiuni malefice GALERIE FOTO EXCLUSIV
Unul dintre criminalii de la Pădureni-Grajduri realizează adevărate opere de artă

Unul dintre cei mai fioroși ucigași care se află la Spitalul Pădureni-Grajduri realizează adevărate opere de artă. Individul care a omorât doi oameni realizează desene destul de ciudate, din punctul unora de vedere

Unul dintre criminalii periculoși de la Pădureni-Grajduri realizează adevărate opere de artă.

Recent, prof. univ. dr. Călin Scripcaru a postat pe rețelele de socializare câteva fotografii cu desenele realizate de criminal. Reporterii BZI au aflat că profesorul ar fi vrut să cumpere câteva lucrări realizate de criminal, însă acesta ar fi spus că nu vrea să le vândă, pentru că a muncit foarte mult la ele.

De loc din județul Suceava, bărbatul se află internat la Grajduri de mai bine de 8 ani. Înainte să ajungă acolo, el a omorât un bărbat și o femeie. Acesta suferă de o afecțiune psihică gravă, iar, prin desen, reușește să se exprime.

Energii malefice?

Reporterii BZI au vrut să afle ce reprezintă aceste desene și au cerut părerea specialiștilor.

„Fără să fiu specialist în boli psihice, pot spune că prezența formelor tăioase, mai ales la măști, dar și a unor structuri simbolice care țin de teritoriul imagistic al religiilor străvechi mă fac să cred că personajul a cochetat cu practici oculte/magice, cu sau fără știință, și a intrat în zona de influență a unor forțe distructive. Aspectele chimice care se declanșează în corpul pacienților reprezintă o consecință a instalării unei acțiuni malefice, pentru că totul este energie și informație”, a precizat prof. univ. dr. Cristian N. Ungureanu, prorector al Universității de Arte „George Enescu”.

Unele persoane cu probleme psihice realizează adevărate opere de artă

Trebuie precizat că bărbatul desenează diferite figuri, unele dintre ele demonice, și folosește uneori simboluri interzise. El nu se axează doar pe acest fel de desene. A realizat de-a lungul timpului diferite portrete, unele dintre ele ale unor domnitori români.

Din câte se pare, există multe persoane cu probleme psihice care realizează desene de-a dreptul uluitoare. Aceste persoane sunt mai atente la detalii și au foarte multă răbdare, motiv pentru care lucrările lor sunt catalogate drept spectaculoase.

Comentarii
  • Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Cand cei din nwo ii vor vedea lucrarile il vor gratia de urgenta. Cum sa tii inchis intre 4 pereti un asa talent innascut? si probabil il vor pune director la vreo scoala din romania,chiar vreo facultate de arte, ca sa promoveze demonismele si lucrarile lui bolnave. Pardon, arta!

Adauga un comentariu