Cancan ultimă oră

A plouat cu euro la nuntă. Suma fabuloasă strânsă de băiatul lui Nuțu Cămătaru

Publicat: 05 iul. 2022
nuntă fiul lui Nuțu Cămătaru
Suma fabuloasă strânsă de băiatul lui Nuțu Cămătaru

La mijlocul săptămânii, a avut loc la „Monato”, restaurantul lui Gabi Bădălău din Bolintin Vale, nunta lui Daniel Balint, fiul lui Nuțu Cămătaru, şi a soției acestuia, Ada.

Evenimentul a fost foarte grandios, fiind nunta momentului din București.  La nuntă au fost prezenți aproximativ 600 de invitaţi, iar darul strâns la final a fost pe măsură.

Suma fabuloasă strânsă de băiatul lui Nuțu Cămătaru

Nunta momentului a fost a fiului lui Nuțu Cămătaru, Daniel Balint. Fiind un eveniment mare, darul a fost pe măsură.

La tradiţionala numărătoare de la finalul evenimentului, conform unor participanţi la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru, suma strânsă a fost în jur de 500.000 de euro.

Însoțiți de soții sau prietene au venit, însă, doar vreo 50 de persoane, conform Cancan.

La nuntă au participat persoane cunoscute, Codin Maticiuc, Cosmin Olăroiu, iar Tzanca Uraganu a încins atmosfera. Toată lumea a fost impresionată de atmosferă și fiecare a rămas cu o amintire de neuitat.

Cât a mers darul la nunta lui Daniel Balint

Codin Maticiuc, prieten apropiat de-al interlopului, a fost în largul lui la nunta fiului lui Nuţu Cămătaru. Cei doi au colaborat la unul dintre proiectele lui Maticiuc. La sfârșitul anului 2021, fostul crai de Dorobanţi a publicat cartea „Dresorul de lei și de fraieri”, o carte despre viaţa celebrului interlop, în care apar o serie de dezvăluiri interesante. Regizorul „Miami Bici” a avut ocazia să-l cunoască pe Nuţu încă de pe vremea adolescenţei.

„5 ani am stat pe lângă el, de la nunți și petreceri până la închisori. Am fost cu el să-și viziteze fiul. L-am însoțit la Curtea Supremă unde a fost și condamnat. L-am vizitat la Jilava, Penitenciarul din Ploiești și la cel din Găești”, declara Codin Maticiuc în urmă cu ceva vreme.

Sursa citată a aflat că fiecare invitat a lăsat între 800 și 1.000 de euro în plic, la nunta fiului lui Nuțu Cămătaru. Nimeni nu s-a uitat la bani, lăsând din buzunar suma cuvenită. La final, când s-a făcut și clasica numărătoare, suma a fost pe măsura evenimentului și s-a învârtit în jurul a 500.000 de euro.
Adauga un comentariu