Local

A trecut granița să muncească, însă a fost prins la furat! Ce au decis magistrații

Publicat: 09 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A trecut granița să muncească însă a fost prins la furat Ce au decis magistrații
Ieșean prins la furat

Un ieșean a fost arestat preventiv după ce a fost prins la furat. Cristian Bourdeanu a fost expulzat de croați după ce a fost ținut la răcoare. În 2006, acesta a fost expulzat de italieni pentru ședere ilegală. Ulterior, în Iași, Bourdeanu și-a căutat de muncă, dar nu a găsit și a fost prins la furat. De atunci, individul are probleme cu legea. Magistrații de la Curtea de Apel Iași i-au respins cererea ce viza schimbarea măsurii arestului preventiv

Cristian Bourdeanu nu mai scapă de probleme. Aflat în arest preventiv, individul care în 2006 a fost expulzat de italieni pentru ședere ilegală, apoi a fost prins la furat încearcă să scape de închisoare. În ciuda eforturilor sale, judecătorii nu l-au scutit de pedeapsă.

„Respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul Bourdeanu Cristian, în prezent aflat în Penitenciarul Iaşi, împotriva încheierii din data de 28.12.2022, pronunțate de Tribunalul Iaşi în dosarul nr. 415/99/2022/a11, încheiere pe care o menţine. În baza art. 275, alin. (2) din Codul procedură penală, obligă inculpatul-contestator Bourdeanu Cristian la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat, în cuantum de 300 de lei, în calea de atac a contestației. Ia act că inculpatul Bourdeanu Cristian a fost asistat de apărător ales în calea de atac a contestației. Definitiv”, precizau magistrații.

Ieșean prins la furat

Cristian Bourdeanu, un ieșean cu „cazier”, se află în arest preventiv. Individul ar fi comis-o din nou, deși în urmă cu mai bine de 17 ani a fost arestat pentru mai multe infracțiuni, printre care și furtul. Cristian Bourdeanu a fost expulzat de croați, după ce a stat și acolo în închisoare.

Câțiva ani mai târziu, acesta a fost expulzat de italieni pentru ședere ilegală. Bărbatul și-ar fi căutat de muncă, dar nu a găsit și a fost prins la furat. Recent, magistrații de la Curtea de Apel Iași i-au respins recent cererea ce viza schimbarea măsurii arestului preventiv.

Condamnat la închisoare

Anul trecut, un bărbat din Podu Iloaiei, județul Iași, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare de către magistrații de la Curtea de Apel Iași, fiind acuzat de furt calificat. Individul a sustras, din curtea unui vecin, două motoare, un fai și un prelungitor, dar și alte bunuri pe care ulterior le-a vândut unui sătean pe care l-a întâlnit pe drum.

În total, valoarea obiectelor furate a fost estimată la peste 2.000 de lei. În primă fază, individul a intrat în mod ilegal în curtea vecinului și a ascuns, într-o sacoșă de rafie, două motoare, un fai și un prelungitor.

„În seara zilei de 26.03.2022, în jurul orei 22:00, inculpatul l-a abordat pe numitul, pe care l-a întâlnit pe stradă, în zona Zorilor şi l-a rugat să-l ajute să care mai multe lucruri. Inculpatul l-a condus pe numitul în zona de șes din mahalaua Podu Iloaiei, zona fiind una cu case neîmprejmuite cu gard, într-un loc în care a ascuns un sac de rafie în care a băgat două dintre motoare, un și un prelungitor ”, menționau anchetatorii în legătură cu ieșeanul prins la furat.

Adauga un comentariu