Prima pagină » Local » A votat și Mihai Chirica: „Am votat pentru a putea face din Iași și din România tot ce își doresc cetățenii” – FOTO & VIDEO

A votat și Mihai Chirica: „Am votat pentru a putea face din Iași și din România tot ce își doresc cetățenii” – FOTO & VIDEO

09 iun. 2024, 09:16,
BZI.ro, în Local

Mihai Chirica, primarul în exercițiu al Iașului, a votat la Colegiul „Octav Băncilă”. Acesta a transmis câteva gânduri pentru ieșeni.

„Avem emoții, pentru ca suntem intr-un concurs, este o bătălie pe care sper sa o pot câștiga. Am votat cu drag și dragoste pentru Iasi, am votat pentru toți acei ieșeni care in urma cu 4 ani și-au pus speranțele in noi. Întotdeauna, ca și la școala, emoții au cei care au învățat”, a precizat Mihai Chirica.

Comentarii
 • A votat pentru hoție și corupție

 • Cetatean indecis pe cine sa voteze....ca primar!

  Ca niciodată….acum la aceste alegeri avem cea mai slabă ofertă pt vot ca primar al Iașiului !
  Ori sunt corupți pana-n măduva oaselor, ori sunt niste traseiști notorii, oameni fara valoare, fara principii, fara caracter si simț al ridicolului !
  …Ar fi o varianta dna Cossette dar nu are sustinerea unui partid ,, mare”!
  Doar o minune ..sa iasa tinerii masiv la vot !

 • Mihăiță, ce erau ieri cu autobuzele de la CTP pe bulevardul Poiters,,ai adus votanți, tu cu Alexe????

 • Cetățenii orașului Iași, își doresc să locul liber, s au săturat de mafia imobiliara și firmele de casă ale primăriei.

 • Ati avut o noapte grea domnule Chirica?

  Aveti cearcane. Nu mai munciti atat de mult … va poate afecta sanatatea.

  Ceva petrecere printr-un club sau pe la Cafeneaua Unirii … cu baietii buni?

 • bufonul de la ateneu!

  sper sa ramana acasa!!!!

 • La pușcărie pe viață !

 • Persoana de pe sos Barnova nr 9A, cel cu materiale de constructii, a furat aprox 500 mp din terenul scolii Veronica Micle Iasi, practic si a facut a doua cale de acces spre propietate. Asta sub nasul autoritatilor incopetente si corupte !!!

 • Chiricule, fă-ți bagajul și lasă biroul liber, de mâine s-a terminat cu gașca ta de corupți care au împânzit primăria.

 • cititi si analizati

  Bugetar o viață întreagă, Mihai Chirica a acumulat o avere impresionantă, imposibil de justificat din veniturile de director tehnic, viceprimar și primar al Iașului. Mare parte din proprietățile imobiliare au fost trecute pe numele rudelor, tocmai pentru a disimula bogăția. Domeniul de vacanță de la Frasin (Suceava) este pe numele firmei fratelui, terenul și casa de lângă Bolta Rece a încercat să le mascheze pe fiul său, mezinul. O a treia vilă le-a lăsat-o celor două fiice din cea de-a doua sa căsătorie.Nici vila de lux în care stă acum nu e pe numele lui Chirica, ci pe al soacrei sale, domiciliată în Târgu Neamț.
  Sursa banilor e a doua parte a discuției: fratele nu avea niciun control în firmă, Chirica și soția au avut drept de semnătură, partenerii de afaceri au fost firme din siajul Primăriei. Mama septuagenară a lui Chirica a dat un tun imobiliar în Copou, iar primarul a primit o donație bănească de la un unchi generos, tocmai pentru a justifica o casă.
  AVEREA COMPLETĂ si ascunsa a primarului Chirica.
  Și-a luat apartament cu 3 camere pe Independenței la preț de 2 camere în Dancu.
  Și-a luat o vilă de 240 mp în Tudor Neculai cu doar 39.000 de euro! Banii i-ar fi împrumutat de la unchiul său, un umil pensionar.
  Și-a luat o altă vilă în Galata, unde firma soacrei plătea chiria.
  N-a trecut mult timp și s-a mutat în altă vilă din același complex, tot soacra fiind, oficial, cea care plătește ratele.
  Și-a făcut în mare secret un domeniu de 1 milion de euro la Frasin (Suceava) pe numele fratelui său, care e simplu muncitor cu salariu de 600 de euro/lună.
  Pe numele copilului care avea doar 11 luni, Mihai Chirica a cumpărat, în 2018, o vilă și un teren în Sărărie, mai sus de Bolta Rece.
  A mascat tranzacția dar l-a prins REPORTER DE IAȘI. Acolo, primarul a făcut proiectul unui conac de 860 mp! Milioane de euro care nu pot fi justificate.
  Mihai Chirica este candidat deși e de două ori trimis în judecată pentru corupție. Unul din dosare se judecă deja pe fond și s-ar putea încheia în 2025.
  Toată averea lui Chirica e ascunsă pe rude care nu pot justifica acești bani. ANAF și Justiția nu l-au deranjat….

 • Mergeti la vot dar nu va irositi votul ! Dati votul cui are sanse reale sa-l invinga pe Chirica !

  MERGETI LA VOT DAR NU VA IROSITI VOTUL ! DATI VOTUL CUI ARE SANSE REALE SA-L INVINGA PE CHIRICA !
  Daca nu mergi la vot, vor decide altii pentru viitorul tau si cel al copiilor si familiei tale !
  Mergi si voteaza impotriva mafiei din Primaria actuala care te condamna zi de zi la poluare ce genereaza cancer pulmonar si care nu are alt scop decit sa-si protejeze pilele si neamurile in posturi caldute.
  Asfaltarea pe bdul Socola si in str. Canta sint cele mai recente exemple de cum se fura si nu se face nimic in sprijinul cetatenilor. A propos, stiti cite cumatrii si neamuri sint in Primaria Iasi ? Cine le patroneaza ? e foarte simplu ? Stiti cum de a fost posibil ca orice spatiu verde din oras, in loc sa fie parc de recreere a fost oferit mafiei imobiliare de la care Primarul Chirica si acolitii lui din Politie locala etc ? Nu fiti orbi !!!
  Sa nu va irositi votul !
  In conditiile unui singur tur (pentru ca asa a vrut psd si mafia pnl), trebuie sa votati doar pe cel care are sansele cele mai mari sa-l invinga pe Chirica.
  Ne place sau nu ne place, Bodea e singurul care il mai poate invinge pe chirica. Ceilalti, chiar daca unii au proiecte interesante, sint mult in urma.
  NU VA IROSITI VOTUL !!! FIECARE VOR ARE VALOARE.

 • Unde ați mai văzut ca un primar sa faca un profit de peste 120.000 euro la un eveniment privat? Primarul Chirica este captiv unor rețele de interese în zona imobiliară pe care nu stiu cine le mai poate descîlci. Eu ma intreb cum motiveaza Chirica prezenta la cumatria copilului a dezvoltatorilorimobiliari. Sa ne imaginam ca cineva isi boteaza copilul si la cumatrie, asa din rai, vin unii comercianti (cu interese mari la primarie). Cum naiba nu este asta o suspiciune rezonabila ca oameni pe nepusa masa sa vina la cumatria plodului tau si sa iti si mai dea un purcoi de dar ?

 • La pușcărie cu Chirica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *