Titlurile zilei

A vrut cu orice preț să o execute! O femeie a fost aproape tranșată în mașină de iubitul ei, în localitatea ieșeană Rediu! După ce s-a umplut de sânge, a fugit ca un laș, pentru a nu fi prins de Poliție! GALERIE FOTO / VIDEO

Publicat: 23 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A vrut cu orice preț să o execute O femeie a fost aproape tranșată în mașină de iubitul ei în localitatea ieșeană Rediu După ce s-a umplut de sânge a fugit ca un laș pentru a nu fi prins de Poliție GALERIE FOTO  VIDEO
Polițiștii ieșeni au pornit ieri seară în căutarea unui individ care a mutilat o tânără: victima a ajuns în stare extrem de gravă la spital, medicii chinuindu-se să o țină în viață

O femeie în vârstă de 39 de ani, din comuna Rediu, a ajuns ieri seară în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași. Victima, Z.P., a fost tăiată de zeci de ori cu un cuțit, într-un autoturism marca Skoda Fabia, în centrul satului Horlești. Agresorul s-a făcut nevăzut de la locul teribilei fapte, la scurt timp de la incident, el fiind căutat de zeci de polițiști ieșeni

Scene demne de filmele horror, pe un drum din județul Iași! Un individ a pus pe jar toată Poliția ieșeană, după ce a băgat cuțitul de zeci de ori în iubita lui. Atacul extrem de violent a avut loc într-un autoturism marca Skoda Fabia. În urma incidentului, victima, o femeie în vârstă de 39 de ani, Z.P., a ajuns în stare gravă la spital, iar agresorul a fugit.
Joi seară, 22 iulie 2021, autoritățile ieșene aveau să fie alertate cu privire la un incident de o gravitate extremă. Astfel, printr-un apel la 112, un martor a anunțat că o femeie a fost tăiată cu un cuțit într-un autoturism, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu.

Victima, transportată în stare gravă la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași

La scurt timp de la apelul la 112, la fața locului s-au deplasat un echipaj medical și unul de Poliție. Femeia de 39 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon”, din Iași, deoarece se afla într-o stare extrem de gravă.

„O pacientă conștientă a fost adusă de echipa de Terapie Intensivă Mobilă în Unitatea de Primire Urgențe. Aceasta prezenta multiple plăgi tăiate pe mâini (cu adâncimi cuprinse între 2,5 și 5 centimetri), multiple plăgi tăiate pe picioare, plăgi tăiate abdominal, cu eviscerație, și fiind în șoc hemoragic. Pacienta a intrat direct în sala de operație, fiind internată în Secția de Chirurgie”, a declarat aseară dr. Ovidiu Popa, din cadrul UPU-SMURD Iași.

Agresorul a fugit de la locul atacului extrem de violent

Pe de altă parte, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au demarat cercetările de îndată, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a-l prinde pe agresor. Așadar, la fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de Poliție, dar și Serviciul de Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Iași („mascații”). În plus, în localitate a sosit și unul dintre adjuncții IPJ Iași. De asemenea, oamenii legii au făcut mai multe filtre în zona respectivă, pentru a-l prinde pe suspect. Anchetatorii ieșeni au stabilit că, ieri după-amiază, un individ a agresat-o pe femeia de 39 de ani cu un cuțit, într-un autoturism marca Skoda Fabia, pe marginea drumului din centrul satului Horlești, comuna Rediu.

Ulterior, individul s-a făcut nevăzut. Surse apropiate anchetei au afirmat, pentru reporterii cotidianului „BZI”, că suspectul din acest caz s-ar numi Ionel Bogdan Sitaru. Aceleași surse au susținut că individul are aproximativ 34 de ani și că a mai avut probleme cu legea în trecut. Cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, fiind întocmit un dosar penal sub acuzația de tentativă de omor.
La cautări au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Poliției de Frontieră Iași, cu un aparat de termoviziune. Aseară, în jurul orei 23, suspectul a fost prins de către polițiști, care l-au dus la audieri. Cel mai probabil, acesta a fost reținut, urmând a fi dus astăzi cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Iași.

Adauga un comentariu