Actualitate

Accident rutier grav la ieșirea din judeţul Vaslui! Patru morţi după ce maşina a intrat în plin într-un TIR – FOTO, VIDEO

Publicat: 01 apr. 2021

Dimineaţa tragică la ieşirea din judeţul Vaslui, în dreptul localităţilor Tutova și Proponești. Conform informaţiilor existente până la această oră se pare că o maşină a intrat în plin într-un TIR care era oprit pentru că avea o pană. Din păcate, în urma impactului a rezultat decesul a patru persoane.

La faţa locului s-au deplasat de urgentă echipaje de poliţie, de prim ajutor dar şi un echipaj de descarcerare. Iniţial, cele 4 persoane erau încarcerate dar ulterior s-a constatat că niciuna dintre persoanele aflate în autoturism nu mai sunt în viaţă. Acestea aveau leziuni incompatibile cu viaţa.

Până la această oră 3 dintre persoanele decedate au fost identificate. Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate. Autoturismul care a intrat în TIR este marca Mazda. Conform datelor inițiale, TIR-ur ar fi fost semnalizat corespunzător, dar informația este contrazisă de mai mulți martori. O anchetă a fost pornită în acest sens pentru a se face lumină și a se stabili cu exactitate cauzele producerii tragediei.

De altfel, în cursul dimineții de miercuri, 31 martie 2021, un accident asemănător a avut loc în municipiul Iași, în zona CUG unde un autoturism a intrat tot într-un TIR. Totuși, accidentul din Iași nu s-a soldat cu rănirea gravă a vreunei persoane. Detalii aici despre evenimentul rutier din Iași.

 
Adauga un comentariu