Actualitate

Academicianul Victor Voicu: Coronavirusul corespunde unei arme biologice

Publicat: 04 mai 2020

Academicianul Victor Voicu susține că virusul Covid-19 corespunde în proporție de 95% unei arme biologice, tocmai de aceea este nevoie de o anchetă foarte mare la nivel internațional pentru a vedea cine a lansat virusul.

„Trebuie urmărită ideea unei anchete epidemiologice de înalt nivel, să vedem care este originea acestei pandemii, când a apărut primul pacient bolnav de bolnav de COVID-19.

Acest lucru este absolut necesar pentru că din respect pentru această lume în care trăim trebuie să știm ca să putem preveni. A fost o eroare? Atunci să o tratăm ca atare.(…)

Virusul SARS-CoV-2 este trecut în rândul armelor biologice de Johns Hopkins University. Eu am analizat virusul din punctul meu de vedere, ca cercetător.

Noi suntem obligați să analizăm și să fim realiști, nu să umblăm din dreapta în stânga și să nu mai găsim linia și conduita”, a spus academicianul Victor Voicu, duminică seară, la Antena 3.

Comentarii
  • Felicitari DOMNULE ACADEMICIAN!!!Acesta este adevarul! Este dreptul fiecarui om de pe planeta sa stie de ce moare! Sars-urile si Mers-urile anterioare ale Chinei au fost tentative esuate de a distruge planeta,ascunse sub diferite masti de gripa aviara, gripa porcina si etc. Acum, in sfarsit China a reusit cu INTENTIE sa distruga planeta si speram sa fie aspru pedepsita. Cei inca 1500 de virusi letali pentru omenire fabricati in laboratorul militar al mortii din Wuhan nu pot fi distrusi? Este posibil ca dupa SARS-CoV-2 sa ne trezim ca China da alta bomba biologica SARS-CoV-3, SARS-CoV-4, fiolele cum sunt numerotate acolo in laboratorul Chinei criminale. Paranoia COMUNISTILOR CHINEZI SA DISTRUGA PLANETA SI SA RAMANA DOAR CHINA SINGURA SI CEA MAI PUTERNICA TARA DIN LUME.

Adauga un comentariu