National

Accident cu final tragic în Baia Mare. Un tânăr a murit din cauza geloziei prietenului său

Publicat: 27 sept. 2021
Mașină făcută praf cu pompieri lângă ea și girofaruri în spate
Există suspiciuni cu privire la valabilitatea permisului șoferului vinovat

Accident tragic petrecut noaptea trecută în Baia Mare, soldat cu moartea unei persoane. Întreaga poveste a început din momentul în care un tânăr care se afla cu prietenul său în oraș, i s-a părut că își vede fosta iubită că iese din mașina unui alt bărbat.

În urma accidentului, prietenul șoferului în vârstă de 24 de ani a murit pe loc iar șoferul a ajuns în stare gravă la spital.

Accident cumplit în Baia Mare după ce șoferii s-au șicanat 5 kilometri

Duminică seara, 26 septembrie 2021, în Baia Mare, doi prieteni au ieșit în oraș pentru a se distra cu mașina. La un moment dat, șoferul în vârstă de 28 de ani și-a confundat fosta iubire cu o altă femeia care tocmai ieșise din mașina altui bărbat.

Orbit de gelozie, șoferul a început să-l urmărească pe bărbat. Au început mai multe șicane în trafic iar gelozia împreună cu invidia au întunecat mințile șoferului, urmărindu-l 5 kilometri pe acesta. Bărbatul urmărit, speriat a accelerat mai tare lucru ce l-a enervat și mai tare pe șofer.

La ieșirea din oraș, tânărul orbit din gelozie a ieșit în depășire fără să se asigure, dorind să-l întreacă pe așa-zisul adversar și să-i taie calea, fără să observe că o altă mașină circula pe sens opus. Când a văzut mașina care circula legal pe partea ei de bandă, acesta a tras tare de volan.

Pasagerul a fost proiectat prin parbriz în urma impactului

Mașina agresorului s-a învârtit cu mașina în mijlocul străzii iar mașina urmărită a ajuns în șanț. În urma impactului, prietenul șoferului care nu purta centură de siguranță, a fost proiectat prin parbriz, lovindu-se puternic de asfalt.

La locul accidentului, s-au deplasat atât echipaje de poliție cât și medicale. Pentru prietenul tânărului, după mai multe încercări de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia. În timp ce șoferul a supraviețuit dar a ajuns în stare gravă la spital.

Zgomotul în urma accidentului a fost atât de puternic încât oamenii au ieșit în stradă iar tot ce au mai putut vedea din mașina implicată, a fost doar un morman de fiare.

Polițiștii au deschis dosar penal pe numele bărbatului gelos

Autoritățile au reținut pe șoferul gelos, deschizându-i dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă.

„Poliţiştii efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror pentru lămurirea tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul ”, Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș

Mai mult decât atât, autoritățile ar avea suspiciuni cu privire la valabilitatea permisului șoferului gelos de la care a pornit întreaga tragedie. Acestea l-au reținut și fac investigări și în acest sens.

Un tânăr care circula cu 150 km/h prin oraș a rupt în două un pieton

Amintim faptul că la Iași, s-a petrecut un accident cutremurător în noaptea de sâmbătă spre duminică la Iași. Un tânăr de 19 ani ce se afla la volanul unui bolid marca Audi, în zona Independenței a surprins și accidentat un pieton. Impactul a fost atât de puternic, încât pietonul a fost practic rupt în bucăți.

Conform martorilor, șoferul ar fi circulat cu peste 150 de kilometri la oră. Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a accidentat mortal un bărbat pe Independenței.

De asemenea, săptămâna trecută un alt pieton a murit după ce a fost călcat de un TIR în Pașcani.

Adauga un comentariu