International

Accident cumplit în Italia. Un român a decedat, după ce a intrat cu maşina într-un camion

Publicat: 25 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident cumplit în Italia. Un român a decedat după ce a intrat cu maşina într-un camion
Un accident tragic i-a produs moartea unui român de doar 30 de ani

Un român de 30 de ani s-a atins din viață în Italia, în urma unui accident îngrozitor. Bărbatul se afla la volanul mașinii, iar impactul cu un camion i-a fost fatal. În aceeași mașină cu el se afla un alt român, care a fost transportat de urgență la spital. Mașina în care se aflau a fost distrusă.

Un accident tragic i-a produs moartea unui român de doar 30 de ani. Totul s-a întâmplat pe o șosea din Santa Maria Maddalena. Românul se afla la volan și a pierdut controlul mașinii, astfel că a ajuns într-un camion. Impactul a fost devastator și bărbatul a murit pe loc. Celălalt român a reușit să supraviețuiască.

Un român a murit într-un accident tragic în Italia

Tragedia s-a produs în noaptea dintre 22 și 23 mai, în provincia Rovigo din Veneto. Românul de 30 de ani conducea un SUV și se afla în mașină alături de un alt român. Acesta a lovit cu viteză un camion, iar impactul a fost prea puternic pentru a mai putea supraviețui. Șoferul s-a stins din viață.

Pe locul din dreapta se afla un alt român, în vârstă de 33 de ani, care a fost găsit viu. A fost dus de urgență la spital, iar acum se află în afara oricărui pericol. Medicii nu au mai putut să îl salveze pe bărbatul de 30 de ani, care a murit pe loc în momentul impactului cu camionul.

Accidentul a afectat circulația din zonă, unde au fost restricții câteva momente. Polițiștii facă cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele care au dus la această tragedie.

Un alt român a murit în Belgia

O tragedie înfiorătoare s-a produs în urmă cu câteva zile, pe o stradă din Belgia. Un bărbat s-a stins din viață la volanul camionului său, după ce a fost lovit de un capac de canalizare, care a fost aruncat de pe un pod.

În acest caz au fost reținuți mai mulți suspecți, care se pare că ar fi fost drogați în momentul în care au recurs la acest gest. În urmă cu câteva zile, Gheorghe Tibil a fost condus pe ultimul drum de familia lui.

Adauga un comentariu