Actualitate

Accident cumplit în județul Timiș. Trei persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite

Publicat: 03 aug. 2021
Trei morţi şi patru oameni răniţi, după un accident grav produs pe DJ592 în satul Albina din judeţul Timiş

Trei morţi şi patru oameni răniţi, după un accident grav produs pe DJ592 în satul Albina din judeţul Timiş.

Trei oameni au murit, iar alţi patru au fost răniţi, după un accident cumplit produs, astăzi, pe drumul judeţean 592 în apropierea satului Albina, comuna Moşniţa Nouă din Timiş.

Potrivit primelor informaţii, un TIR şi patru autoturisme au fost implicate în accident, iar în total, şapte persoane au fost implicate.

Din nefericire, pentru doi bărbaţi şi o femeie, medicii SMURD şi cei de la Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Timiş nu au mai putut face nimic pentru a le salva viaţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, la locul accidentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara cu o autospecială de primă interventie si comandă, o descarcerare, 1 ATPVM,  trei echipaje SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Accident rutier mortal în Brașov! O persoană a murit alte 5 au fost rănite

Evenimentul a avut loc pe DN1, judeţul Braşov, traficul este blocat intre localităţile Beclean și Dridif. În accidentul rutier mortal au fost implicate 3 autoturisme ducând la decesul unei persoane şi rănirea a incă 5. Poliţiştii i-au testat pe cei doi şoferi, rezultatul fiin negativ. Bărbatul decedat este al treilea şofer implicat în accident:

„În urma impactului au rezultat 6 victime, 5 dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru cea de-a 6-a persoană, respectiv unul dintre conducătorii auto, a fost declarat decesul de către cadrele medicale sosite la faţa locului”, a anunţat Poliţia Judeţeană Braşov.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările producerii accidentului rutier. Traficul este blocat pe DN 1, iar circulaţia este deviată între localităţile Voila şi Făgăraş, prin DJ 103E şi DJ 104A.

Evenimente rutiere tragice pe şoselele din România

România ocupă un loc fruntaș în Europa referitor la numărul de persoane decedate ca urmare a accidentelor rutiere. Oboseala, proastă disciplină, sau alcoolul sunt câteva dintre motivele pentru care, anual, sute, mii de persoane îşi pierd viaţa.

Probabil cel mai grav eveniment rutier din ultima perioadă este cel din Bacău, accident rutier în care şi-au pierdut viața 7 persoane iar cea de-a 8 a decedând la spital. În evenimentul rutier au murit două familii, vorbim despre o mamă și cei doi copii și o mamă, copilul, soacra și o prietenă.

În dreptul localităţii Răcăciuni s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz care transporta persoane. Ca urmare a impactului a fost activat planul roşu de intervenţie. La faţa locului s-au deplasat ATPVM de la ISU Galați, o descarcerare grea, 1 ASAS și SMURD de la ISU Vrancea şi un elicopter de la ISU Iași. spuneau la acea dată autoritățile.

La doar câteva zile distanță, un alt eveniment rutier s-a produs pe același drum. Un bărbat a intrat cu mașina în copac, iar rezultatul a fost de asemenea tragic. Trei persoane au murit!

 

Adauga un comentariu