Local

Accident feroviar în Iași. În urma coliziunii a rezultat o victimă – Exclusiv

Publicat: 08 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident feroviar în Iași. În urma coliziunii a rezultat o victimă - Exclusiv
Accident feroviar în Iași

Se pare că în această seară accidentele se țin lanț în Iași. După ce pe Bulevardul Alexandru cel Bun a avut loc un evenimet rutier cu victime în care au fost implicate o mașină și o camionetă, se pare că în localitatea ieșeană Cristești s-a produs un accident feroviar. Un autoturism a fost lovit de tren. La fața locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor și unul format din pompierii voluntari din localitate. Din păcate, o persoană a fost rănită.

 

La data de 8 octombrie 2020, în jurul orei 20.00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că trenul Regio pe direcţia Iasi-Pascani a surprins şi accidentat un tânăr care se afla pe calea ferată. Acesta a fost rănit şi a fost transportat la spital. În cauză poliţiştii efectuează o anchetă pentru vătămare corporală din culpa” au explicat reprezentanţii poliţiei.

Haos pe străzile din Iași! Șoferi prinși băuți la volan de oamenii legii!

Mai mulți șoferi s-au ales cu pedepse din partea judecătorilor ieșeni, la finele săptămânii trecute. Unul dintre conducătorii auto, Mihăiță Plugaru, a fost condamnat după ce a urcat băut la volan. Un alt ieșean a fost condamnat definitiv, după ce a refuzat să îi fie prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei

Adauga un comentariu