Local

Accidentele mortale se țin lanț la Iași! Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren lângă Cavalerul Medieval – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

Publicat: 09 dec. 2022
Accidentele mortale se țin lanț la Iași Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de tren lângă Cavalerul Medieval - EXCLUSIV UPDATE FOTO VIDEO
Accident feroviar în municipiul Iași

În urmă cu puțin timp, s-a produs un accident feroviar în municipiul Iași. Din primele informații obținute de reporterii BZI, incidentul ar fi avut loc în zona restaurantului „Cavalerul Medieval”.

UPDATE: Prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi, detalii cu privire la acidentul feroviar.

„Accident feroviar, bărbat lovit de trenul Bârlad-Iași, în spate la restaurantul Cavalerul Medieval, decedat. La caz a fost ambulanța cu medic”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Servicii Publice Iași SA confirmă că bărbatul care și-a pierdut viața era angajatul lor.

UPDATE: Trenul circula pe ruta Bârlad – Iași.

UPDATE: Din nefericire, bărbatul de aproximativ 60 de ani care a fost acroșat de tren a decedat.

Știre inițială

O persoană a fost acroșată de tren. Aceasta este incoștientă.

La fața locului intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și un echipaj medical calificat.

„Accident feroviar produs în municipiul Iași, zona restaurant Cavalerul Medieval. Trenul R 6403 a lovit o persoană, aceasta este inconștientă. Intervine o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și o ambulanță tip C de la SAJ Iasi”, a declarat ISU Iași.

Trebuie precizat și faptul că bărbatul purta o vestă de la Servicii Publice Iași SA, firma de întreținere a spațiilor verzi a Primăriei. Reprezentanții societății fac verificări pentru a vedea dacă într-adevăr este vorba de un angajat.

Revenim cu detalii.
Comentarii
Adauga un comentariu